Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a configról? Tobbi lent

Figyelt kérdés

AMD FX X8 8350 BOX (AM3+)

Sweex PS165 650 Watt tápegység

Cooler Master Case Fan 12cm R4-L2R-20AC-GP rendszerhűtő 2db

WESTERN DIGITAL 3,5" CAVIAR BLUE 1TB 64MB 7200 SATA3

CORSAIR 8GB 1600MHZ DDR3 VENGEANCE CL9 KIT 2X4GB

GIGABYTE HD 7950 3GB GDDR5 PCIE

COOLER MASTER MIDI - ELITE 430 - BLACK - RC-430-KWN1-GP

MSI 970A-G46 AM3

játékra rendeltem meg. I5-ot nem fogok rendelni hiába irjátok le 10-en, az AMD szeretem, azzal vagyok megelégedve. Szimplán egy kis tanács kéne, hogy mit változtatnátok, ez így 228,440 FT házhozszállítással,.

2012. dec. 24. 01:46
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem rossz!
2012. dec. 24. 02:06
 2/6 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

Tápnak én nemhiszem hogy azt kéne vened

ha csak nem tudod hogy jobb FSP Raider 550/650 töl (550 es táp elég géphez)

az hogy csicsásan néz ki nem az alapján kel tápot választani

de hát te tudod...

2012. dec. 24. 05:41
 3/6 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

[link]

gyártó 1db pci-e csatlakozót ir

azt nem irja 6+2 es e vagy milyen

elég furcsa egy ilyen tápnál (650W) hogy csak 1db van

vagy elirás vagy ténleg enyi

7950 re 2db pci-e kell

szóval már itt leszerepelt ez a táp

meg ott is hogy semmi info nincs róla

ami meg kicsi van az nagyon mem biztató

kételkedek aban is hogy árát megérné

mert 16ezerért látam pl.

valószinü az aranyozásra költenek 10ezret 5ezret a krómozásra és 1ezer maga a táp alkatrészeire

...

2012. dec. 24. 06:04
 4/6 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

[link]

ez alapján ps165 pont egy türhetö tipús

és itt táblázat alapján mivel sli/cfx et támogatja valószinü gyártó elirta a csatlakozókat

.

mindenestre FSP Raider 550 t is még mindég mesze jobb vételnek tartom

ezt pedig én nem veném meg soha

(majd ha sesonic platinum belsöt kap :P mas akkor)

2012. dec. 24. 06:24
 5/6 A kérdező kommentje:
hiába FSP.. én Chieftec-et vettem az se épp a legrosszabb.. az is 650W-s volt és 1 évet se bírta.. pedig nem húztam semmit a gépben.. játékokra se nagyon használtam a régi cf-et fölöslegesnek tartom, ha ez is 1 évet bírja meg az FSP dupla áron is.. de hát ízlések és pofonok.. de amúgy köszönöm a válaszokat, bár a táp sem épp az olcsóbb kategóriába tartozik valljuk be.. szóval nem hinném hogy olyan rossz lenne.. minden esetre 28-án jönnek az alkatrészek meg, akkor majd írok ide egy véleményt a tápról (hangjáról, méretéről bármiről ami érdekel titeket.) aztán meglátjuk mi sül ki belőle.. és szerintem ehhez a cf-hez nem elég az 550W ugyanis a kártya megeszik 250W-t ha igénybe van véve a 3 ventilátorja miatt.. a proci szintúgy bár ha húzva van 300W-t is eszik.. kell az a 650W és amúgyis plusz hűtések meg hasonlók.. de ha elég is lenne, jobb a több, mint a kevesebb.
2012. dec. 24. 18:05
 6/6 anonim ***** válasza:

Rossz a hozzáállás, és gyerekes. Azért mert neked egyszer tönkre ment nem kell valamit leminősíteni. A Seasonic G startkor PH!-n az első 3 beszámoló hibás termékről szólt.

Azt se tudom honnan veszed, hogy ha most veszel egy Radiert csak 1 évig fogja húzni, megint csak rossz hozzáállás.

"bár a táp sem épp az olcsóbb kategóriába tartozik valljuk be.. "

A seventeam beles GX-ek is láttuk mennyibe mentek...

Amúgy ahogy a másik kérdésnél írtam, nem sokat tudok erről, de hozzáértőbb kolléga pozitívan bírálta el, esetleg ha találsz róla valami értelmes tesztet...

"akkor majd írok ide egy véleményt a tápról"

A gond, hogy normális szakmai véleményt valszeg nem tudsz...

"(hangjáról, méretéről bármiről ami érdekel titeket.)"

A hangja a minőség szempontból nem perdöntő, és méretével meg tisztába vagyok. Mondanám, hogy kapd le a tetejét és csinálj egy képet, de akkor a garit bukod, szóval ez se játszik.

"megeszik 250W-t ha igénybe van véve a 3 ventilátorja miatt."

A 3 venti miatt eszik 250-et maxon? Aha...

" a proci szintúgy bár ha húzva van 300W-t is eszik.."

Megnézem otthon stabilan hogyan fogod járatni, hogy akár stressz progival magába egyen annyit.

Amúgy ez a 650 névleges érték, a 12V-os ágelosztása és az ágak terhelhetősége érdekesebb lenne.

Na mindegy, elvileg nem rossz, sok sikert a konfigohz.

2012. dec. 24. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!