Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mit tudok fejleszteni a gépemen?

Mit tudok fejleszteni a gépemen?

Figyelt kérdés

AMD Athlon 64 X2 5000+ (Dual Core 2,6Ghz)

2,5GB 533Mhz DDR2 RAM

Galaxy Nvidia Geforce 9600GT OC Edition

Videókártya elég nekem ez,ramból tervezek váltani 4GB DDR2 800Mhz-esre, de az érdekelne,hogy ha a procit lecserélném egy 6000+-ra(ez a legerősebb proci ami jó a lapomba),ami 3Ghz akkor nagy lenne-e a teljesítménynövekedés?

na meg annyit,hogy 260W-os a tápom,bírná egyáltalán a x2 6000+ -t?

2013. máj. 8. 09:54
 1/4 anonim ***** válasza:

Hát az attól függ milyen az a táp.

De az biztos hogy én ebbe nem vennék már ilyen tételeket.

Amiből ebbe procit veszel,meg 4GB DDR3 RAM-ot,abból már egy normális mai alaplap+proci kijönne.

2013. máj. 8. 10:02
 2/4 A kérdező kommentje:
hát összesen olyan 20000Ft lenne a proci meg a ram,de ha ddr3-ra váltanék,akkor még ramot is kéne vennem,arra meg megint várhatnék egy csomó időt.... most is csak kb 10-15k-m lesz,amiből ramot szeretnék először is...
2013. máj. 8. 10:15
 3/4 anonim ***** válasza:

De ha veszel is bármit,azt is max használtan éri meg.

Újonan 4GB DDR2 800MHz 16-17 ezer körül mozog.

DDR3 4GB 1333MHz pedig 7ezertől kezdődik.

Ha még valami értelmes processzorral lehetne fejleszteni a gépet,akkor megérné,de így nem.

Szerintem kaparj össze 20 ezret,a lapot a RAM-ot meg a procit add el,szerintem úgy együtt megkapsz érte 15 ezret.

Így lesz 30-35 ezred,amiből vehetsz egy olcsó FM2 alaplapot,egy Athlon 740-t meg 4GB DDR3 RAM-ot.

Ez így 35 ezer,és akkor lesz egy értelmes modern géped.

Vagy vehetsz olcsó 1155-s lapot,és egy Pentium G2020-t.

Erre a gépre már nem költenék a helyedbe,mert zsákutca az egész.

2013. máj. 8. 10:26
 4/4 A kérdező kommentje:
lehet hogy ez lesz,de mivel ez egy fujitsu siemens gépből van átalakítva,egyedi méretű alaplap van hozzá,szóval új ház is kell... ja meg akkor már vennék egy új tápot is... még gondolkozok rajta....
2013. máj. 8. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!