Ár/érték arányt tekintve megéri az alábbi laptop?
kb ebben az árban szeretnék venni egy jó kis gépet. főleg internetezésre használnám, de arra nagyon (tudjátok, sok ablak nyitva egyszerre, letöltések, ilyesmi).
szerinted nem érdekel a minőség ?
mit gondolsz, ha mindegy lenne hogy ezért a pénzért kb 3 hónap múlva tönkremegy-e a számítógépem, vagy nem, akkor feltettem volna ezt a kérdést ?
elhiheted, hogy nem azért gondolkodok ebben az árkategóriában mert a pénzt inkább prostikra és kokainra költöm, hanem azért mert nincs több rá jelenleg.
akkor még egyszer. az érdekelne, hogy nagyjából (!) mire számíthatok, ha ezért a pénzért megvásárolom ezt, vagy egy hasonló teljesítményű gépet ?
Mit kell vergődni a válaszomon?
Tényeket akarsz, vagy altatást?
Elhiheted tapasztaltam már elég sokat laptopok terén, ugyanis, ad1: laptop felhazsáló vagyok magam is, ad2:elég sok laptopot javítottam már emg és itt ne a lefagy a windóz milehet a baja kategóriára gondolj, hanem elég komoly SMT gyártástechnológiai rálátásom van a laptopok belsejére.
140 ezerért nem fogsz kapni normális minőségű gépet. Vagy a külső borítással lesznek gondok, vagy a belsejével.
Alapból nézd már meg a paramétereit:
Core i3 3110M (2400)
8192 (DDR3) MB
750 GB
1024 MB NVIDIA GF GT 620M
egy iylen paraméterekkel rendelkező gépet normális gyártó 270ezer felett ad el. De annak a belseje is jó, nem csak a papírforma.
Nyilván nem 3hónapig fog menni(jó esetben, bár láttam már erre is példát) de ne várj tőle 5 évnél többet.
A vergődésedet meg nem értem, jobb így a lelkednek?
Állításomra példa:
Core i5-3210/4GB/500GB/Intel HD Graphics 4000/ 15.6" /Ubuntu Linux
Fele annyi RAM, ksiebb HDD, gyengébb VGA, bár szerintem a leírásból hiányzik a
M, mert gondolom azt tettek bele.
A tieddel még eredeti OEM oprendszer is jár, ezzel meg "csak" egy free linux. És mégis 220 Ezer ÁFA-val.
Szerinted ez véletlen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!