Melyik processzort vegyem meg?
1. Intel Core I5-3570K 3.40GHz
2. AMD FX-8350 4.00GHz
JÁTÉKRA KELL!!! Az Intel megéri azt a + 4-5 ezer FT-t? Az AMD-n az a 8 mag sokat húz?
Játékra tök 8, szerintem az amd jobb döntés a jövő játékaihoz, ami kihasználja a több magját.
Milyen vga mellé?
ha az új gammákat nézed az fx pl BF3 alatt elveri az intelt. igaz nüansznyi differenciával, de előtte van.
Ahogy az előző is írta, egyre több olyan alkalmazás lesz ami képes ezt a 8 magot kihasználni, szerintem az FX-et.
És abból is 8320-at, a 8350 + 500 mhz-e nem éri meg a plusz 10 rugót, 8320 is viszi alapfeszen a 8350 alapórajelét, 1.4-en meg a 4.2-t ... tudom mert nekem is 8320 van és szeretem basztatni a frekijét.
"hát most nézem a teszteket 9 játékból 1-be jobb az AMD"
prohardveres tesztet nézed?
már csak azért mert ilyen elavult régi játékok mint crysis warhead meg far cry 2 nem mérvadóak egy ilyen új architektúránál. Szerintem legalábbis nem ilyen régi vackokkal kéne tesztelni.
Mellesleg full hd-ra kapcsolva a különbség eltűnik. Ami új és korszerű motorral van, ott kb egy és ugyanaz az összes, vga kell játék alá.
itt is látható
és itt is
" szerintem az amd jobb döntés a jövő játékaihoz, ami kihasználja a több magját. "
Vázold már fel azt a jövőképet ahol is jobb lesz a bulldozer mert valahogy nagyon nem abba az irányba megy a játékipar.
Ehhez az intel meg AMD egyformához:
Ne keverjünk. VGA limitnél nincs difi, de ha ezt a tényezőt megszüntetnénk az inteles konfig több fps-st hozna, szóval nem a teljesítményük hasonló hanem a VGA fullad ki.
"ha az új gammákat nézed az fx pl BF3 alatt elveri az intelt. igaz nüansznyi differenciával, de előtte van. "
A BF3-at igazán már nem lehet újnak nevezni, de ez pont az a játék ami eléggé FX-hez van tervezve és már alacsony felbontáson is igen erős VGA-t fog meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!