Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik processzort vegyem meg?

Melyik processzort vegyem meg?

Figyelt kérdés

1. Intel Core I5-3570K 3.40GHz

2. AMD FX-8350 4.00GHz

JÁTÉKRA KELL!!! Az Intel megéri azt a + 4-5 ezer FT-t? Az AMD-n az a 8 mag sokat húz?

2013. máj. 5. 21:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Játékra tök 8, szerintem az amd jobb döntés a jövő játékaihoz, ami kihasználja a több magját.

Milyen vga mellé?

2013. máj. 5. 21:53
 2/12 anonim ***** válasza:

ha az új gammákat nézed az fx pl BF3 alatt elveri az intelt. igaz nüansznyi differenciával, de előtte van.

Ahogy az előző is írta, egyre több olyan alkalmazás lesz ami képes ezt a 8 magot kihasználni, szerintem az FX-et.

És abból is 8320-at, a 8350 + 500 mhz-e nem éri meg a plusz 10 rugót, 8320 is viszi alapfeszen a 8350 alapórajelét, 1.4-en meg a 4.2-t ... tudom mert nekem is 8320 van és szeretem basztatni a frekijét.

2013. máj. 5. 21:56
 3/12 anonim ***** válasza:
Milyen konfigba?
2013. máj. 5. 21:57
 4/12 A kérdező kommentje:
Hát most nézem a teszteket 9 játékból 1-be jobb az AMD. Amúgy Radeon HD 7970 mellé lenne
2013. máj. 5. 21:59
 5/12 anonim ***** válasza:
Tökmindegy, nem lesz különbség köztük 7970 mellett.
2013. máj. 5. 22:03
 6/12 anonim ***** válasza:

"hát most nézem a teszteket 9 játékból 1-be jobb az AMD"

prohardveres tesztet nézed?

2013. máj. 5. 22:07
 7/12 anonim ***** válasza:

már csak azért mert ilyen elavult régi játékok mint crysis warhead meg far cry 2 nem mérvadóak egy ilyen új architektúránál. Szerintem legalábbis nem ilyen régi vackokkal kéne tesztelni.

Mellesleg full hd-ra kapcsolva a különbség eltűnik. Ami új és korszerű motorral van, ott kb egy és ugyanaz az összes, vga kell játék alá.

[link]

itt is látható

[link]

és itt is

2013. máj. 5. 22:10
 8/12 anonim ***** válasza:

" szerintem az amd jobb döntés a jövő játékaihoz, ami kihasználja a több magját. "

Vázold már fel azt a jövőképet ahol is jobb lesz a bulldozer mert valahogy nagyon nem abba az irányba megy a játékipar.

Ehhez az intel meg AMD egyformához:

Ne keverjünk. VGA limitnél nincs difi, de ha ezt a tényezőt megszüntetnénk az inteles konfig több fps-st hozna, szóval nem a teljesítményük hasonló hanem a VGA fullad ki.

"ha az új gammákat nézed az fx pl BF3 alatt elveri az intelt. igaz nüansznyi differenciával, de előtte van. "

A BF3-at igazán már nem lehet újnak nevezni, de ez pont az a játék ami eléggé FX-hez van tervezve és már alacsony felbontáson is igen erős VGA-t fog meg.

2013. máj. 6. 08:13
 9/12 anonim ***** válasza:
Most még nem arra haladunk, de majd valakinek eszébe jut kihasználni ezt.
2013. máj. 6. 12:01
 10/12 anonim ***** válasza:
Ehhez ne fűzz nagy reményeket, semmi érdemi "utalás" nincs arra, hogy ennek játékok alatt igazán lesz is haszna.
2013. máj. 6. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!