Hiányos a laptop billentyűzete?
Figyelt kérdés
Laptopot szeretnék venni csak annyi hogy nem magyar a billentyűzete ezért fel kell matricázni, ez nem is baj csak észrevettem hogy elég érdekes a billentyűzet elrendezése és így nem tudom hogy hogyan lehet pl: az Í,É,Ő betűket megtalálni és nekem hiányosnak tűnt.2013. máj. 5. 19:46
1/3 anonim válasza:
Mi a kérdés?
Elég kevés országban használják ezeket a betűket, miért tennék rá máshol? Van olyan ország, ahol kevesebb betűt használnak, mint mi, ott persze kevesebb billentyű van a gépen. Azokon billentyű kombinációkkal tudod előcsalni ezeket a karaktereket.
2/3 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdezem mert nekem mindig asztali számítógépem volt és nekem furának tűnik a billentyűzet kiosztás.
2013. máj. 5. 19:56
3/3 anonim válasza:
Ha angol a billentyűkiosztása eredetileg, akkor is tud Á Í Á-t írni.
Pl angolon az
Í - | \ billentyű, ugyan ott van. az Fn felett.
Ű - enter mellett közvetlen, # billentyű
Á - Ű melletti, @
É - ; :
és így tovább. Oda kell tenni a amtricát. De amúgy minek matricázni? Nekem így angollal is tökéletesen jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!