Elromlott a winchesterem, hol tudom megjavítatni?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Segítsetek légyszives! Elromlott a winyom és szeretném, úgy megcsináltatni, hogy a rajta lévő adatok ne vesszenek el. Egy külső, WD_MyBook_Essential_WDH1U5000E_2.0_500GB lemezről volna szó. Bár milyen megoldás érdekelne!
Előre is köszönök mindent!
U.i.: [link]
erről a merevlemezről volna szó!
2009. szept. 28. 18:38
1/5 anonim válasza:
Ha sok pénzed van akkor Kürt Kft. Amúgy felejtős a dolog. Új winyó újra telepített programok, az egyedi adatoknak sajnos búcsút inthetsz.
2/5 anonim válasza:
Hardverapron egy hoember (vagy hoember2) nevű felhasználó van, én régen hozzá küldtem el.
3/5 anonim válasza:
Lehet újra tudják mágnesezni,de legtöbb helyen azt mondják,h vegyél újat,ami persze nekik egyszerűbb:)
4/5 anonim válasza:
Majdnem így jártam, utolsó pillanatban mentettem le mindent. Egy óra múlva teljesen tönkrement a vinyó. Ezért kell havonta menteni CD-re az adatokat.
5/5 bp1985 válasza:
Első körbe én ráküldenék egy active partition recovery-t. Nekem ugyanez van, meghalt, semmi nem olvasta, windows nem is látta. Azzal minden visszajött. Utána leformáztam, és a mai napig megy. Amúgy meg ha garis, akkor ne nyúlj hozzá, vidd vissza e-digitalba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!