Ehhez konfighoz tudnátok ajánlani nekem egy tápot és egy gépházat?
Lap:Asrock 970
Proci:AMD FX 6300
VGA: 7850
HDD: WD 500 GB
RAM: 4 GB
Játékra lesz majd fullhd-s felbontásra.Ha lehet minél olcsóbban tudnátok ezekhez ajánlani tápot és házat?Linkek is jöhetnek :)
Az Atlon 750K alig fél éves.
A Phenom a régi.
De ha van kereted FX6300+HD7870-re akkor úgy vedd.
Viszont az Athlon 750K gond nélkül kihajtja a HD7870-t fullHD-n,és FM2-be érkezik is még proci.
Ha HD7870 akkor tápnak Chieftec CTG 500 például.
Ebbe a HD79xx széria butított GPU-ja van,úgyhogy ez majdnem HD7950 szint,ennyiért nagyon jó vétel.
Annyi pénzem sajna nem lesz.Úgy hallottam Phenom is kihajtja simán még a 7950-et is.FM2-esbe milyen procik jönnek még nem tudod?Nekem azért szimpibb az AM3+ mert 1-2 év múlva nem lesz már elég szerintem a Phenom és akkor beledobhatok egy Bulldozert
Videókártyába én inkább Sapphire-re gondoltam ráadásul OC-s is, és 2 év garis.
FM2-be most fog érkezni a Richland sorozat.
Phenon is kihajtja igen.
Viszont nem jobb a Sapphire,abba sima Pitcairn GPU van,míg a Powercolorban Tahiti LE.
Mint láthatod a Tahiti-s HD7870 a HD7950 sarkában van.
"2év van rá csak elírás, garancia nélkül nem árulhat senki semmi műszaki cuccost"
Ezt írják kommentbe.
Hát látod a grafikont.
Ott nagyjából úgy teljesít mint a HD7950.
Persze egy sima HD7870 is sokkal jobb lenne fullHD-ra mint a HD7850,csak egy lehetőségként mondtam a powercolort.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!