Melyik a jobb CPU hűtő? Tuninghoz megfelelőek?
Figyelt kérdés
Egy AMD Athlon 2 x2 245 gyári hűtőjét szeretném lecserélni, ezt a kettőt néztem ki:
Arctic Alpine 64 Pro Rev 2
Másik:
Lc power cosmo cool lc-cc-95
Szeretném majd húzni a procit egy olyan 500-700mhz-et. Ezek közül valamelyik elég lenne ?
2013. ápr. 26. 22:24
1/7 anonim válasza:
A második!!! Az elsőt felejtsd el:)
2/7 BM-Striker válasza:
Egyik se.
Alpenföhn Sella, Xigamtek Loki.
3/7 A kérdező kommentje:
3000ft-nál többet nem szánok rá, azért kérdeztem azt a kettőt.
Énis tudom, hogy vannak jobbak 5000ft-tól, de annyit nem szánok rá.
2013. ápr. 26. 22:58
4/7 BM-Striker válasza:
3000-et nem éremes hűtőre költeni., ha tunnigolni akarsz,a akkor kell egy 5000-res.
5/7 anonim válasza:
Igazából egy TX3-at lenne jó beszerezni, akár használtan is. Én az X2 240-et húztam vele 2.8GHz-ről 3.6-ra. 3.7-nél már instabil volt a rendszer.
6/7 Szerzsike120 válasza:
Üdv! Én is azt mondom, hogy Ha már veszel hűtőt és tuningra veszed akkor költsrá pénzt de nem mindenáron.. Nekem Cooler Master Hyper TX3 EVO-m van, és AMD Phenom II X4 955-s procikát hajt teljesen hangtalanul. Alapjáraton 3200Mhz-n nem is melegszik semmit. De 3800Mhz-re húzva is megbírkózik vele. De én biztosra mentem mert ha újat vásárolsz akkor van tartozékként plusz egy hűtő lefogató és veszel pluszba még 1 hűtőt mint én tettem egyből 3800-ra húzva sem melegszik csöppetsem:) Nekem mindössze ez 7000+1300FT-ba került! Szerintem hagyjad ezeket és gyüjts össze TX3-ra. 2 magot tuningolva is lazán elvisz egy venti.
7/7 BM-Striker válasza:
Pláne , hogy áz általam írtak olcsóbbak és jobbak, mint a TX3 EVO.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!