A pixelhiba garanciára vonatkozó szabályokat a gyártó vagy az eladó bolt határozza meg?
Figyelt kérdés
itt olvasható gyártókra lebontva hogy melyik gyártó milyen garanciát vállal,akkor ezt értelmezhetem úgy hogy akárhol veszem valamelyik cég termékét biztosan kapok pixelgaranciát?
2009. szept. 26. 19:17
1/9 anonim válasza:
Hát megnézed azt a terméket és valószínű,hogy mellé van írva,hogy pl.:1 éves pixelhiba meg ilyenek.
2/9 A kérdező kommentje:
igen de ugyanarra a termékre más-más webshopokban különböző garancia van, kivan írva hogy 3év vagy semmi,de amit a linken lehet olvasni abból nekem az jött le hogy azon az oldalon ahol nincs kiírva hogy 3év garancia ott is kötelesek becserélni hiba esetén.Esetleg valaki aki hozzá értőbb a témában?
2009. szept. 26. 20:07
3/9 anonim válasza:
Vedd fel a kapcsolatot az üzlettel..
Egyébként az én monitoromon 3-4 pixelhiba van (meg egy fura kis folt), de nem zavar.. Gyakorlatilag észre se venni (igaz 1440*900 felbontású).
4/9 A kérdező kommentje:
én is olyat felbontásút szeretnék,csak kicsit félek hogy kiadok 30-at valamiért ami aztán nem ad tökéletes képet vagy netán teljesen elromlik
2009. szept. 26. 20:47
5/9 A kérdező kommentje:
még annyit hogy neked milyen monitorod van(1. válaszoló)?
2009. szept. 26. 20:48
6/9 anonim válasza:
ASUS VW195D 19-es monitorom van, lassan másfél éves és semmi baja nincs. Három éves garanciát adtak hozzá.
7/9 anonim válasza:
Nem tudom,hogy engem kérdeztél-e. De azért elmondom a nevét annyira nem tudom most nemrég kaptam LG szélesvásznú 1920x108 felbontás 2ms a kontraszt arány 50.000:1
9/9 anonim válasza:
Ez az igazi neve: LG W2253TQ-PF
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!