Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Számítógép építéshez szeretnék...

Gerymiller kérdése:

Számítógép építéshez szeretnék információt kérni! (? ) Többi lennt

Figyelt kérdés

A nyáron számítógépet szeretnék építeni. Van némi tapasztalatom, mivel a jóval korábban vásárolt számítógépemet simán darabokra bontom és összeszerelem. Mégis aggódok egy kicsit. Arra lennék kíváncsi, hogy ha pl. veszek egy tápegységet, kapok-e mellé kábeleket amik "szállítják" az áramot, vagy nekem kell megvásárolni? Meg fogom-e találni/jó helyre fogom-e kötni ezeket kábeleket?Mire kell odafigyelnem, valamint kompatibilisek-e (passzolnak-e) egymáshoz az összeválogatott alkatrészek? (véményem szerint igen, de szeretnék biztosra menni):

Alaplap: ASRock 970 PRO3

CPU: AMD FX6300 3.5GHz Black Box Edition

RAM: 2x4Gb DDR3 1333Mhz Kingmax

VGA: Sapphire (11199-16-20G) HD7870 2GB GDDR5 GHZ Edition

HDD: 500Gb Toshiba 3.5" SATA3

HÁZ: Sharkoon T28 Blue Edition

TÁP: Chieftec CTG500 80PB 500W

Alőre is köszi a segítséget!

2013. ápr. 26. 16:43
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
lehet hogy a konfigon annyit változtatnék, hogy az alaplapot kicserélném egy MSI 970A-G46-ra... vélemény?
2013. máj. 6. 20:24
 12/15 anonim ***** válasza:
Kompatibilis a processzorral de ha már másfelé kacsintgatsz fontold meg az ASUS M5A97 LE R2.0 lapot is...
2013. máj. 7. 10:23
 13/15 A kérdező kommentje:

jobban megérné?

azt mondták hogy az AsRockal vigyázzak, mert elmehet egy nagyobb játék esetén

hát nem tudom, mert a jelenlegi gépemben AsRock van és már majdnem 10 éve nincs vele baj

na m1.. így kezdtem el ASUS vagy MSI mellett gondolkodni

2013. máj. 7. 20:45
 14/15 anonim ***** válasza:
Jó az Asus még nem okoztak csalódást persze legnagyobbaknál is lehet olyan hogy valami elromlik a név nem garancia a biztos működésre én Asus lapomon se jó ez egyik RAM foglalat de van másik három...
2013. máj. 7. 20:48
 15/15 A kérdező kommentje:
okés, köszi
2013. máj. 7. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!