Mitől lehet ez? (Táp csere után)
Figyelt kérdés
Nemrég végre megérkezett az új tápom, ugyan olyat vettem ami eddig is volt, nagynehezen beszereltem, és most a játékaim többsége szaggat (pl. Saints Row 3) vagy néha pár másodpercre befagy (pl. Devil may Cry). Lehetséges hogy a videó kártyánál kicsúszhatott valami?2013. ápr. 25. 19:48
1/16 anonim válasza:
lehet a táp nem ad le eleget bizonyos alkatrészeknek,esetleg használsz valamilyen átalakítót?
2/16 A kérdező kommentje:
Nem, ahogy eddig sem. Akkor talán el képzelhető hogy valamit nem dugtam be rendesen? Ugyanis, nem volt valami egyszerű se kihúzni a régi táp dugaszait, se bedugni az újét...
2013. ápr. 25. 20:01
3/16 anonim válasza:
ha működik,akkor valószínű mindent jól összedugtál,ha nincs toldó,vagy átalakító,akkor arra tudok csak gondolni,hogy rossz minőségű a táp...
4/16 A kérdező kommentje:
Pedig vadi újan rendeltem a pcx.hu-ról... :/
2013. ápr. 25. 20:06
6/16 A kérdező kommentje:
Asus M4A78 Pro alaplap
AMD Athlon II X2 250 3.0GHz Processzor
ATI Radeon HD 5850 videókártya
Codegen 300W-os táp, ami eddig is volt
2013. ápr. 25. 20:41
7/16 anonim válasza:
akkor neked nem tápod van,hanem egy rakás hulladék... vegyél egy fsp hexa-t és élvezd :)
8/16 anonim válasza:
Dobd ki azt a tápot az első kukába,mielött a gépet kéne kidobnod.
És ez most nem ironia,tényleg dobd ki.
9/16 A kérdező kommentje:
Dehát eddig kb 3-4 évig is ilyen tápom volt, nem volt semmi baj... csakhát mára már nagyobb terhelésre ciripelő hangot adott ki, és gondoltam lecserélem, egy ugyan ilyenre...
2013. ápr. 25. 20:50
10/16 Rasta Joint válasza:
Csoda hogy egyáltalán elindul azzal a Codegennel a gép... Erősen ajánlott a táp mihamarabbi cseréje, mivel az a táp alapból is rohadt kevés a géphez, emellett a Codegen veszélyes fajta és akár meg is ölheti a gépet, mivel nincs ellátva semmiféle védelemmel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!