Az mi, hogy az Apple nem perelte még be az ASUS-t?
Teljesen más a zsanérok kialakítása, plusz színben is teljesen eltér.
Amúgy honnan veszed, hogy az Asusnak nem voltak még 10-20évvel ezelőtt ezek a terek és nem az apple másolta?
előző +1
az, hogy az apple úgy néz ki, az azt is jelenti hogy automatikusan Ők szarták a spanyol viaszt? Hogy máshogy nézne ki egy laptop mint egy laptop?
Úgy ki tudok akadni az ilyen baromságokon, hogy úgy néz ki. Hogy máshogy nézne ki....
Azt sem értettem, amikor a samsungot beperelték, mondván úgy néz ki a mittudom én melyik telefon, mint az iphone.
Megnéztem melyik telefonról van szó és szerintem egyáltalán nem nézett ki megtévesztően ugyan úgy.
De ha meg ugyan úgy néz is ki kitérdekel, a tojota sem pereli be a szuzukit, mert négy kereke van a kocsijuknak, meg négy ajtaja, meg szélvédője.
Hogy a jóistenbe nézzen ki egy rohadt telefon, vagy laptop, mindegyik egyforma. Max az egyik dizájnosabb, míg a másik annyira nem.
USA-ban jóval olcsóbb az Apple, nem drágább, mint más gyártó hasonló ketegóriájú számítódépe.
Az iPhone kint is szörnyen túlárazott.
ráadásul még az első iphone előtt a samsung kidobott egy full érintős valami, úgyhogy nem tudom mit rinyálnak. Egy teljes érintőképernyős telefon milyen legyen ha nem téglalap alakú?
Ja, hogy náluk a lekerekített él az már védjegy meg innováció? bokán fosom magam. Kb mintha az első autó gyártója levédette volna a 4 kereket meg a kormánykereket. Vagy az első plazma TV gyártó azt, hogy lapos
Amúgy megmondom én miért nem perelte még be
Azért mert nem jelent veszélyt az ASUS a piacukra. Mihelyt az ASUS olyan eladásokat produkálna és olyan ütemben nőne mint a Samsung, akkor ne aggódj találnának valami apró-cseprő szart, hogy baszogassák.
Mindig az aktuális legnagyobb konkurenciára akaszkodnak rá.
Az Apple elmehet melegebb éghajlatra a pereskedő mocskos mentalitásával! Levédettek pár dolgot, amit nem is ők találtak ki, meg folyton fenyegetnek másokat, hogy lopják a design-t. Úgy látszik, sosem elég nekik az a rengeteg pénz, amit a sok fanboy kifizet a túlárazott játékszereikért...
Mellesleg mindkét gép elég csúnya. Váltig nem értem, miért az Apple az "etalon" és miért mindenki rá akar hasonlítani.
Ha még lenne jogalapja,akkor is minek perelné?
Hidd el,van elég bevétele abból hogy a sok millió majom megveszi a szar túlárazott termékeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!