Miért akadnak netbookon a netes videok?
Figyelt kérdés
Most vettem egy jo kis Asus netbookot, teljesen jol megy, maga a windows7 is.. szinte alig akad, lehet egyszerre több dolgot is csinálni gond nélkül rajta. viszont nézem neten a videokat, pl youtube, ott viszont akadozva megy.. hang az van, de kb képekbe jön, néha begyorsit és megy normálisan pár másodpercig, full hd pl.. a netbook támogatja a full HDt legalább is az van Hdm i re matricázva, ebből gondolom hogy nem lehet benne gyenge video kártya hogy attol akadna. leszedtem k lite codec meg video codec packet de nem változtatott, a videokártya drivert is updateltem, de nem változott.. arra gondoltam hogy lehet csak a nettel van gond, mert wifiről nyomom, mondjuk a net sávszéleséggel sincs gond mert az is hatalmas itt ahol vagyok. szoval passz, ha van valakinek tapasztalata hogy oldotta meg vagy vlakinek ötlete erre az irjon thx2013. ápr. 24. 15:07
1/4 anti paladin válasza:
Jó eséllyel kevés a memória, esetleg még a proci is kevés lehet.
Netes videók azért akadnak mert a böngésző habzsolja a memóriát és amellett még videót is le kellene játszania.
Egyszerűen kevés neki a gép.
Egyébként tényleg képes hd videót lejátszani normálisan de csak vinyóról, usb-ről.
2/4 A kérdező kommentje:
jaa.. hmm, az lehet akkor hogy a ram nem elég neki. :/ de nemértem, ugye Net book, kimondottan netezésre csinálták, meg a youtube amire ráépitenek mindenhol.. telon is. a Procival nincs gond, 1,6 ghz intel atom dual, viszont memoria.. 1gb, lehet kéne venni bele még 1 modult. meg amit néztem hogy a képernyőkmélő az is vlami hd s video volt ilyen netbook reklám zenével, azt olyan szépen játszodta, akadozás mentesen.
2013. ápr. 24. 15:28
3/4 anti paladin válasza:
Az egy giga édeskevés. Gondolom azért mert jól mutat az 3e forinttal kisebb árcédula. Az meg ugye nem érdekli a menedzsmentet, hogy használni csak korlátozottan lehet.
Rakj bele még egy gigát és a 720p-s netes videók biztosan menni fognak. Talán az 1080p-k is de arra már nem esküdnék meg.
4/4 A kérdező kommentje:
jaja az lesz, ráadásul amerikai áru :D kint vgyok floridába, annyival más hogy a billentyü kiosztás más z-y felcserélve de átállitottam windowson belül, 400$ volt az egész az árért szrintem illett volna beletenniük még 1 gigát legalább :D de mindegy igy is teljesen jol viszi a dolgokat, amugy Asus 1025c bbk
2013. ápr. 24. 17:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!