Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Nvidia Geforce 8600GTS sakk-mi...

Nvidia Geforce 8600GTS sakk-minta szerű jelenség. Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés

Leszögezném, nem vagyok az a nagy játékos, azt a gépet csupán programozásra használom. Lehet, hogy ez a probléma már régóta van, de csak most vettem észre. A problémám konkrétan a D3D-t támogató/használó alkalmazásoknál van. DirectX-et újratelepítettem, NVIDIA drivert szintén, majd miután ez sem jött össze, újratelepítettem a Win-t. Jelenség: [link]

Vidkari: Nvidia Geforce 8600GTS PCI-Express.

Minden mást rendesen kirajzol, kivéve a D3D-s alkalmazásokat. Mintha a transparency-vel lenne problémája. Megjegyz. : Az alaplapi speaker 3 rövidet sípol, ami tudtommal a videó hardver problémáját jelzi. Akinek volt már ilyen problémája, vagy tudna tanácsot adni, azt nagyon megköszönném! Jelenleg nincs pénzem új videókártyára, és csak ezért nem is fogok venni. Előre is köszönöm a segítséget!

2009. szept. 26. 08:58
 1/5 A kérdező kommentje:
Nos, új helyzet. Megnéztem, a gépházban levő kis lcd-kijelzőnek is van saját speakerje, az sípol, viszont saját energiaforrása nincs! Minden indításkor az idő 00:00. Kezdek gyanakodni az alaplapi elemre. De ahhoz mi köze a videókártyának?
2009. szept. 26. 09:29
 2/5 A kérdező kommentje:
Megint új fejlemény. Kivettem az alaplapi elemet, megnyaltam, és van benne szufla... Utánna döbbentem rá, mekkora egy ökör vagyok, hát akkor a bios beállításokat is elfeljtette volna. Hosszas nézelődés után megtaláltam az lcd-kijelzőhöz tartozó elemet is. Szintén megnyaltam, és teljesen lemerült. Megint egy kérdés: De ehhez a videókártyának mi köze?
2009. szept. 26. 09:41
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia, ez sajnos videokártya gond, esetleg próbáld meg a hütést cserélni, én is jártam már így, 8800GT-vel. Nekem sajnos a memóriával volt gond. Ha esetleg garanciás, akkor cseréld ki.
2009. szept. 26. 09:55
 4/5 A kérdező kommentje:
Szia! Köszi a választ! Sajnos már nem garanciális pontosan 5 hete járt le a garancia, akkor ezek szerint így jártam. A hűtéssel nem lehet gond, stabilan tartja a 48 fok körüli hőmérsékletet. Mégegyszer köszi :)
2009. szept. 26. 10:00
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha szerencsáéd van még átveszik feltételes gariban, érdeklődj a boltban ahol vetted!
2009. szept. 30. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!