Processzor igy meg mukodhet?
Figyelt kérdés
Tegnap ki szereltem a processzorom tobbszori ujra beszerelew utan a gep nen indult el, a mai napon eszre vettem a hatuljan, hogy par db fem szal el ferdult okozhat ez valami problemat vele? Egyebkent pasztazni muszaj?2013. ápr. 22. 08:18
1/7 dos86 válasza:
A foglalatba vagy a procin? am ha elferdült akkor kuka vagy
harapó fogóval nekiállsz és visszahajlítod. Csak ne törd le a tüskét!!!
2/7 anonim válasza:
Az "elferdült fémszál" okozhat - okoz is problémát. Ha sikerül visszaegyenesíteni még működhet, ha letörik, akkor elvileg kuka.
Azért elvileg, mert itt Pesten volt egy számtech bolt szervize, ahol vállaltak processzor-láb javítást, lábanként 3-4000 forintért. Nem tudom megvannak-e még.
3/7 anonim válasza:
Elég kicsi harapó fogó kéne ahhoz hogy vissza tudja hajlítani. Biztos azért hajolt el mert kiszedésnél elfordítottad a procit. Amikor csak szigorúan fel-le irányba szabad mozgatni a foglalatba való ki/be helyezésnél:I
4/7 anti paladin válasza:
Pici csavarhúzóval, sok türelemmel és óvatossággal vissza lehet hajlítgatni a lábakat (tapasztalat).
Nem okozhat gondot hanem okoz. Ezért nem indul el.
Muszáj pasztázni. Ha nem teszel rá, terhelés alatt rövid úton túlmelegszik a proci.
5/7 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszokat jo par db el van hajolva sajnos :s
2013. ápr. 22. 16:05
6/7 anonim válasza:
Valahol olvastam, hogy bank kártyával ki tudod őket egyengetni, ha ügyes és óvatos vagy... Ha letörik valamelyik akkor az kuka.
7/7 anonim válasza:
Lehet a bankkártyával,de persze telefonkártyával is amiből a sim kártyát töröd ki,de akár kiegyenesített gemkapoccsal is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!