Melyiket válaszam? TP-LINK TD-W8961NB D-LINK DSL-2741B LINKSYS WAG120N
Nem értek a routerekhez, szóval ne vedd kézpénznek, de az összes ismerősöm a (cisco) linksys-re esküszik. Mondván, hogy jó termékeket gyártanak és kevés a gond velük.
De mint mondtam, várj valaki olyannak a válaszára, aki ért is hozzá. :)
A linksys az egyik legjobb, de ár-érték arányban a TP-linkek vezetnek mostanában.
Viszont kérdező bármilyen routred is van ha maxon megy a torrent, akkor bizony le fog halni a net, mivel elviszi a teljes sávszélességet.
Állts be egy korlátozást, ami kicsivel a max alatt van és kész.
Tudsz netezni ÉS torrentezni.
Azt meg, hogy 20 helyett mennyivel jön ne vedd alapul, mert nem csak a routertől függ, hanem a szolgáltató leterheléségtől inkább.
A terheltségen nem lehet észre venni. Mindig ugyan ennyi. "Csúcsidőben" is.
Seedelés közben olyan mint, ha megszakadna a net. Nem is tölt fel csak 1-2kb/s-el. Letöltés megy fullon közbe.
Attól, hogy azokat egybe építették az nem fog kevesebbet fogyasztani, mint a két eszköz külön. Én amúgy nem szoktam olyan helyen elhelyezni őket hogy a képembe világítsanak.
Már tízezer körül veszel, olyan gigabites csatlakőzóllal rendelkező routert, ami bírja a gyűrődést, és a tudása nem korlátozódik egy egyszerű Wi-Fi routerére, ami ADSL -en kívül más kapcsolat megosztásra nem alkalmas.
USB nyomtatószerver, alap NAS funkciók, FTP szerver és még sorolhatnám.
De te tudod, ha mégis modem router kell, akkor a TP-Link -et vedd.
Akkor kellene egy erősebb modem is? Bár ezt (D-link dsl-360r) lefrissítettem és feljebb toltam az SNR margin értéket. Most 6.2 db-en van. Sávszélességem természetesen megnőtt. Most 18764kb/s. Pár órája már megy és semmi szakadás pedig volt közbe letöltés is.
Mondjuk egy ilyen kombo:
D-link dsl-321B + ASUS RT-N12E
Valami ilyesmire gondoltál? Vagy én értem félre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!