Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik alaplapot válaszam i7...

Melyik alaplapot válaszam i7 3770k procihoz?

Figyelt kérdés
Asus Sabertooth Z77, GA-Z68MX-UD2H-B3,GA-Z77X-UD5H-WB WIFI vagy esetleg van más ami jobb vagy olcsóbb?
2013. jan. 15. 20:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Sabertooth +1. De miért is kell neked i7-3770K?
2013. jan. 15. 21:20
 2/4 anonim ***** válasza:

Mert van pénze rá, és megteheti.

Ha nekem is lenne, i7-et vennék akkor is, ha nem "hajcsa ki"

2013. jan. 15. 21:38
 3/4 anonim ***** válasza:
Az ő pénze, de szerintem eszméletlen nagy butaság. i5-nél erősebb processzor max. komolyabb munkára kell...
2013. jan. 15. 21:40
 4/4 anonim ***** válasza:

Hagyjuk már ezt a "minek kell neked i7 szöveget", könyörgöm, ha csak azoknak lenne érdemes ilyen procit venni, akik Autocadeznek vagy full HD videót vagdalnak egy rakat effekttel, akkor az Intel nem itt tartana.

Ennek a processzornak kb. az i5 3570K lehet alternatívája, az kb. 20e forinttal olcsóbb. Nem tisztem más pénzével vagdalkozni, de egy ilyen színvonalú gép rendes mennyiségű RAM-mal és tisztességes VGA kártyával és minden egyéb kiegészítővel együtt bőven súrolja a 250, horribile dictu 300e Ft-ot. Ilyen léptéknél szerintem 20 ezret megér a nagyobb cash, a kétszer annyi szál és a Hyper Threading. Főleg azért, mert ha valakinek összejön a pénze egy normális gépre, az szeretné, ha évek múltán is egy bika masinát tudhatna magáénak, amivel még jó ideig nem kell kompromisszumokat kötni.

2013. márc. 22. 02:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!