Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mennyit érdemes egy olyan...

Mennyit érdemes egy olyan gépre költeni, ami minden játékot visz Full HD Ultrán 50+ FPS-el?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 21. 21:39
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:

Az volt a kérdés, mennyi egy gép, ami visz mindent ultrán 50fps el.

Nem medium, meg 40 fps.

Kussolj már, menjél aludni,

2013. ápr. 21. 22:32
 32/44 anonim ***** válasza:
bocs nem Agent K irta, amire válaszooltam hanem # 16...
2013. ápr. 21. 22:34
 33/44 anonim ***** válasza:
az ulta az a grafika részletessége,, az élsimítás, pedig csak egy beállítás, amit nemnagyon veszel észre, de úgy lehúzza a géped, egyes játékoknál.. de aki maximalista, és butítva van, az nem éri be semmivel..annak mindig egyre több kell több,és nincs megállás, mint a #16 válaszolónál, már 800 ezres gépe van.. XD de lehet jövőre már saját monitorterme is lessz 20 monitorral.. és 4 vga-s rendszere lessz.. mert az a menő..:D
2013. ápr. 21. 22:38
 34/44 anonim ***** válasza:
Mi van?Irigykedsz a gépére?Szerintem ő megdolgozott érte.Majd ha te is megdolgoztál valamiért akkor pofázhatsz.
2013. ápr. 21. 22:48
 35/44 anonim ***** válasza:

" az élsimítás, pedig csak egy beállítás, amit nemnagyon veszel észre

"

Szerintem akkor itt abba is hagyhatjuk a vitát.

2013. ápr. 21. 22:48
 36/44 anonim ***** válasza:
55%
már pedig az élsimítás adja meg a játék "zamatát" xD egyébként magas felbontáson minden észrevehetőbb
2013. ápr. 21. 22:58
 37/44 anonim ***** válasza:
azért annyira sok nem függ tőle, farcry 3 ba, és az ujj tomb raiderbe ,nekem nemvolt szembetűnő kikapcsolva... ez már megint maximalizmus kérdése, de ha csak 2x esen van attól se kell szerintem hanyattesni.. izlések ,és pofonok..
2013. ápr. 21. 23:06
 38/44 anonim ***** válasza:
Amugy nem irigykedem, senki gépére..mert énis saját magam vettem meg,az enyémet. És részemről,én beis fejeztema vitát..én nem idegeskedem ,ezen, csak próbáltam alternatívát írni..de látom hiába... csak agreszív viselkedésú emberekbe ütköztem nagyrészt... szerintem aki anyázik, annak nem itt a helye.. aki nem inge nem veszimagár, mondja a mondás is.. nem okoskodni akartam, csak tanácsot adni hogy olcsobban megussza...de én vagyok a gonosz...kimás .. szebb estét sziasztok!
2013. ápr. 21. 23:10
 39/44 anonim ***** válasza:
de neki van rá 300kp ja akkor had vegye és kikérem magamnak nem viselkedtem agresszívan és azért valjuk be a Hitman is elégnagy vga zabáló játék főleg full HD ban
2013. ápr. 21. 23:13
 40/44 anonim ***** válasza:

#16-os vagyok ismét.

Nem tudom kedves drágaságaim, hogy ti hol is láttok keretet. Sehol senki nem mondta, hogy neki van rá mondjuk 300 ezre, vagy akár 500 ezre, vagy csak 100. Láttok ti olyat akárhol is? Teljes mértékben nem, csupán agentK mondott egy összeget, méghozzá 250-300 ezret mondott, mivel ebből már kilehet hozni egy olyan gépet, ami kb 2 játékon kívül mindent visz maxon. Sehol senki sem beszélt az anyagiakról.

Ez a 47%-os válaszai, nos hát.. :) Majd ha annyit fogsz dolgozni érte, amennyit én, akkor majd beszélhetünk arról, hogy mennyire is vagyok buta, meg tudod, nekem nem első sorban játékra van ez a gép, hanem munkára. A 2db 7970 csak a játékélményt segíti elő, amikor éppen adódig 1-2 órám játszani. Sőt még a Streamprocessort is igénybe veszem, szóval ezért meg még inkább kell. Valaki írta, hogy 3-4 év múlva már semmit nem fog érni ez a gép, azért azt kinevetném, mert még akkor is igenis simán fog vinni mindent FHD medium/high környékén, hiába csinálják ezeket a játékokat már olyanra, hogy a csóró embernek minél jobb gépet kelljen vennie, ahhoz hogy játszani tudjon vele. Egyébként meg nem tudom már megint honnan jött ez, de mondta akárki is, hogy addig ez lesz? Nem. Valahol írtam is, hogy majd lesz 3 monitorom, és akkor már kevés lesz a 2db 7970, ezért fog jönni vagy 2db Asus Ares 2, vagy pedig megvárom a Radeon 8xxx-es szériákat, illetve a GTX 7xx-et.

Tudjátok, mindenkinek van valami hobbija, nekem ez az egyik, hogy egy pofás kis gépet tudjak összerakni magamnak.

A másik pedig a Quadozás, bár ahhoz már senkinek semmi köze.

Node, amíg én magam dolgozom meg ezért a pénzért, nagy nehezen, addig nekem ne dumáljon semmiféle hülyeségekről, hogy buta vagyok és miegymás.

Egyébként pedig, köszönöm szépen a lepontozást, biztos jobban tudjátok, hogy hogyan is mennek a dolgok, mint az akinek már van egy ilyene. :)

2013. ápr. 22. 16:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!