De aztse akarom elhinni hogy nem megy min 40 fps el a crysis 3 élsimítás nélkül, mikor nekem a 7850 el megy... de amugy se értem minek 800 ezret költeni gépre..2 év és örülsz ha 200 ezret érni fog..
2013. ápr. 21. 22:23
22/44 anonim válasza:
mondjuk annak kéne 7950/70 aki a jövőre tervez vagy több monitorra ahogy 47 es mondja.... én nem tudom nekem nincs ilyen kártyám viszont az is tény hogy nem rossz kártya de ha az embernek van pénze és jövőre tervez akkor okés a 7970
2013. ápr. 21. 22:24
23/44 anonim válasza:
47 a kérdésben 50fps van -.-"
2013. ápr. 21. 22:25
24/44 lindmayer válasza:
az én gépem is visz mindent: egy a10-5800K apum van; igaz hogy csak Hd-ben nyomom 1 monitorral, és a lehető legkisebb grafikai részletességgel, de megy
ez nekem elég
de ha valaki semmiféle kompromisszumot nem akar kötni: bezzeg te: "szerintem az meg nem egetverő ha lekell venni az élsimitást 1-2 játéknál, hogy meglegyen az 50 fps + ne csak 42 pl.. de felőlem vehetsz 100 ért vga-t meg 70 ért i7 es intelt is.. szórd csak a pénzed..:)"
2013. ápr. 21. 22:26
25/44 anonim válasza:
agentK-t meg ne tessék már lenézni, ahogy előttem is írták ő adja a legtöbb jó konfigot az adott kereten belül, én is régebben az ő konfigját vettem és azóta boldog vagyok vele.
Másrészről kérdező, szerintem a crysis 3-ba elhanyagolhatod a full élsimítást mert nem tudom, hogy fogsz kijönni 300ezerből. ( annyit meg se ér az a 2-4x élsíimitás, ott az FXAA hasonló )
2013. ápr. 21. 22:26
26/44 anonim válasza:
"az én gépem is visz mindent: egy a10-5800K apum van; igaz hogy csak Hd-ben nyomom 1 monitorral, és a lehető legkisebb grafikai részletességgel, de megy "
Az durva,nekem szintén 5800K,1866MHz RAM-al,de még semmilyen játéknál nem adtam fullHD alá,és csak a Crysis 3-nál kellet Low-ra venni a grafikát,máshol medium/high.
ez elöbb agentK azt írta, hogy nem volt neki élvezhető a crysis 3 a kártyájával, ha jól udom a folyamatosság 30 fps től van, 40 fps az már eléggé stabilnak mondható, amúgy meg kidobják az ujj Gta-t és pl optimalizálatlan lessz mint a 4 annak idején, akkor azt jelenti hogy rossz a géped?? nem... ez a fogyasztói társadalom csapdája,, hogy vegyél egy erősebbet,de azzal se fog olyan jól menni, majd fél év múlvaa amit lehet kapni alkatrészeket azzal..majd... 1-2 játék nem jelenti azt hogy akkor + 100 ezret költsél a gépre.. inkább érdemes várni fél évet, mig kidobnak egy uj procicsaládot, vagy vga sorozatot, és eladni a régit hozzátenni, és hiddel jobban megéri mint most csakazértis 300 lrt gépet venni hogy a jelenlegieket vigye.. de nemis érdekel.. rakjatok bele 3 db 7970 et, 2 év múlva azse fog érni semmit :)
2013. ápr. 21. 22:31
29/44 anonim válasza:
a kérdező szempontjából AgentK nak van igaza keret szempontjából 47 esnek de a kérdező teljes Ultra grafot szeretne Full HD ban 50 fpssel és ebbe beletartozik az élsimítás akkor HD7970 és AgentK nak van igaza
2013. ápr. 21. 22:32
30/44 anonim válasza:
Persze mindenkinek más a játszható FPS szint,én beérem stabil 25-30al,míg másnak ez már nem jó.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!