Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ennek a konfignak mekkora táp...

Ennek a konfignak mekkora táp kell?

Figyelt kérdés

Már egyszer volt kérdésem erről,de azóta jobban utána jártam,a tényleges fogyasztás érdekelne,nem az,hogy milyen tápot ajánlotok :)

AMD Athlon 64 X2 5000+ (Dual Core 2,6Ghz)

Samsung 2GB DDR2 RAM

Galaxy Nvidia Geforce 9600GT

Az érdekelne még,hogy rendeltem egy sata 15 pin - pci 6 pin átalakítót,hogy legyen mivel áram alatt tartani a tápot,elég lesz neki?

Amúgy a táp 260W-os,a korábbi kérdés miszerint 230W-os,azért sikerült 230-ra,mert 230 van a táp típusnevében,de elolvastam,és 260W-os... egyébként egy fujitsu siemens táp,már volt túlterhelve egyik haverom konfigával,és csak lekapcsolt,szóval megbízható...

Akit érdekel,a korábbi kérdés: http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__4..

2013. ápr. 21. 20:21
 1/3 anonim ***** válasza:
300w-os biztos, hogy elég
2013. ápr. 21. 20:25
 2/3 A kérdező kommentje:
engem ahogy írtam,a konfig fogyasztása érdekelne,nem az,hogy mennyi elég...
2013. ápr. 21. 20:55
 3/3 anonim ***** válasza:
250-270w között fogyaszt
2013. ápr. 21. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!