Szeretnék össze rakni egy asztali gépet játékra és miket kell figyelni az alkatrészeknél? Honnan tudjam mi a jó nekem a gépbe ha magam szeretném össze rakni?
Figyelt kérdés
pl alaplapnál,videó kártya stb.itt most nem konkrét márkákra gondolok hanem ha kapok egy listát akkor mit kell néznem hogy tudjam igen ez játékra nekem megfel ezek állt számok stb ahogy látom.pl videó kártyánál is van és az egyik 20e a másik meg 120e,egyszóval nem szeretnék a névért fizetni hanem a teljesítményért!2013. ápr. 21. 16:22
1/3 anonim válasza:
Egyszerűbb ha leírod mennyit szánsz rá és itt a hozzáértők abból a pénzből a legjobb teljesítményű gépet összerakják neked...
2/3 A kérdező kommentje:
hát az az igazság hogy érteni szeretném és nem csak azt hogy oda rakják elém hogy ezt vedd meg és innen.tudni szeretném mi miért fontos vagy épp hanyagolható.
2013. ápr. 21. 16:35
3/3 anonim válasza:
Az az igazság, hogy ezt érteni nem két nap alatt fogod, mert annyi mindenre oda kell figyelni, hogy nem fogod tudni átlátni több hét tanulás után sem hogy melyik alaplap kell, tuningolás szempontjából melyik kell, RAM esetén mire figyelj, VGA esetén a foglalat a RAM mennyisége is csak két dolog amire oda kell figyelni, a proci tokozása, órajele, hűtése, magok száma, vinyó, SSD, szerintem ezt meg a neten kéne összevadászni, mert ez nem 5 perces meló lenne senkinek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!