Mikor lesznek elfogadható árban az SSD-k? Miért nincsenek 1-2TB-osak? Milyen árban mozognak a 120GB SSD-k?
120GB - ~>20.000 HUF jelenleg
Azért nincsennek 1-2 terrásak, mert az SSD jellegéből adódóan memóriamodulokból épül fel. Az elfogadható ár? Várhatóan soha nem lesz olyan tárhely/forint aránya, mint a HDD-nek, de nem is arra való.
Mi számít normálnak? A HDD-k ára?
Már most is sokkal olcsóbbak, mint 1 éve pl.
Ha 20-30k-ért akarsz egy tb-os ssd-t venni, akkor ahhoz még kell egy pár év.
Már most is van 1-2tb-os, de csillagászati árakon (150-200k körül).
A 120gb-osak 25k-nál kezdődnek és 30-ért már minőségieket lehet kapni.
Intel core 2 Quad 9450 proci
8GB Ram
HD 6670 vga
hát játékokra
Szerintem kicsit túl van értékelve az SSD. Tény hogy gyors, de ez legjobban úgyis csak indításnál látszik, míg bejön a windows, az meg számomra nem mérvadó. SSD szerintem inkább akkor kell már, mikor minden más plusz megvan a gépben.
Játékoknál meg megint nem az lesz a mérvadó.
amúgy, ha már játszol, akkor én azt csinálnám, hogy 4GB ramot eladnék, gondolom 2GB-osak és DDR2-esek, azok darabja 3-4 ezer forint, meg a HD6670-esért is megadnának 15 körüli árat. Ehhez hozzádobnám azt a 25 ezret, ami az SSD lenne, és akkor kijönne egy sokkal erősebb videókártya, mert jelenleg az a gyenge keresztmetszet a gépedben, persze attól is függ, milyen felbontáson játszol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!