Játékra is használt monitornál mennyi az elfogadható válaszidő?
Egyenlőre mikor megveszem az új konfigomat,nem marad túl sok pénzem monitorra.
50 ezer alatt nézegettem,szempont az IPS panel,de sok készüléknél 14 ms a válaszidő.Ez még belefér?Valamint milyen paraméterekre érdemes még odafigyelni?
LG monitorokat néztem.
5 ms', de még jobb, ha 2ms'
(14ms'-nál, kicsit gyorsabb mozgásnál is "csóvát húz" nem beszélve pl. egy gyors /forma1/ játékról)
Ez jónak számít?Ezt az egyet találtam ami méretben,árban,csatlakozásban,válaszidőben is pont megfelelne.A 3D sem rossz, Dual Play meg még 1 plusz pont.
Később ha lesz több pénzem akkor vennék mellé egy nagy TV-t is filmezésre,meg játékra de addig is kéne egy korrekt monitor.
Szerintetek jó választás?
[link] 50ért (jó 52) ez a legjobb vétel, és mielőtt rákérdeznél a 8ms nem sok.
Sőt, hogy tovább menjek a válaszidő és a játékoknál előfordulható problémák ips/tn paneles monitoroknál különbözőek, egy IPS paneles monitor még 14ms-es válaszidővel sem fog neked csóvát húzni ha gyorsan történnek a dolgok, ellenben TN panelnél már lehet ezzel gond.
Lényeg, hogy ennyiért az a Dell a legjobb és tökéletes lesz játékra.
Köszi a választ mindenkinek:)
Igen,én is sokat agyaltam már ezen hogy IPS panelnél miért több mindig a válaszidő,miközben ajánlják őket játékra.
Tetszik amit linkeltél,de én szerintem maradok az általam kinézettnél.
Köszönöm:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!