Zeusz310 kérdése:
Vélemény erről a házról AEROCOOL Strike-X ONE Advance Black Edition?
Figyelt kérdés
nem tudom hogy a 0.6 mm mennyire számít jónak vagy rossznak (fal vastagság tekintetében)
2013. ápr. 20. 16:55
3/11 A kérdező kommentje:
indoklás?
2013. máj. 3. 22:07
5/11 anonim válasza:
De figy, ha egyszer belerakod a PC alkatrészei és nem b@szogatod, akkor jó lesz.
6/11 A kérdező kommentje:
igen ez lett volna kérdés #5, amúgy persze utána néztem de ennyi ért nem találtam túl sok 3 ventis jól szellőző házat + ez még "csicsás" is és nekem tetszik a dizájna
2013. máj. 3. 22:31
7/11 anonim válasza:
"de ennyi ért nem találtam túl sok 3 ventis jól szellőző házat + ez még "csicsás" is és nekem tetszik a dizájna"
TT Commander Ms-I, CM Elite k-350, CM Elite k-280, Zalman z9, TT Spacecraft csak hogy párat említsek. Ezek mindegyike jobb ettől.
8/11 A kérdező kommentje:
TT Commander Ms-I: 1 venti, CM Elite k-350: 1 venti, CM Elite k-280: 1 venti, Zalman z9: ez drgább (bár én plus-t néztem az elég jó), TT Spacecraft: 1 venti
de írnál még hasonló árban több (Min:3) ventis (már mint hozzájáró) házakat?
2013. máj. 4. 20:16
10/11 anonim válasza:
Sharkoon t28 hdd keret nélkül kb 400mm a vga-nak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!