Baj ha kikapcsoltam a gépet miközben ment a frissítés?
ki akartam kapcsolni a gépet és minden naposra volt állítva ez a frissítés..és kb már 2 órája 4/8 volt...nem volt türelmem inkább kikapcsoltam a gépet....9 frissítés megint elérhető,az elején még konfigurálta aztán újraindult a gép(inkább átállítottam hétfőkre a frissítéseket)...
Mi baj lehet így utólag,hogy kikapcsoltam?Lassulhat a gép? vagy nem történik semmi?
bocs a sok kérdésért,
vannak olyan mappák amiknek ilyen nevük van kb: 77bb456gdgdfgd...ezek azok a mappák amikben a frissítések vannak??? tegyem őket át a c-re?
mert van egy harmadik amelyik nem nyílik meg,gondolom az az amelyiket megszakítottam?
A következő bekapcsolásnál majd újraindul.
Egyébként ki lehet úgy is kapcsolni, hogy közben telepíti a frissítéseket is.
Igen, a Vezérlőpult - Rendszer és biztonság - Windows update segítségével, manuálisan is telepíthetőek.
A fontos frissítéseket alapból kijelöli, az ajánlottak közül pedig, te választhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!