Nvidia illesztőprogram frissítés = tönkrement a 3D vision. MIÉRT? (többi lent)
Figyelt kérdés
Nah szóval az lenne a problémám, hogy vettem egy HP LP2065 (20" 1600x1200 75Hz) monitort, tökéletesen működött minden még a 3D vision is discover módben. Szólt a szoftver, hogy frissítés elérhető és telepítsem (vagy ilyesmi), én szótfogadtam, ÉS...
120Hz-et küld a monitorra a 3D Vision varázsló, mikor az előző driver csak 75-öt küldött. Valakinek megvan még egy régebbi drivere vagy akármilyen megoldása erre? Előre is köszönöm! (ha működni fog megy a ződ)
2013. ápr. 9. 02:39
1/2 anonim válasza:
Vezérlőpult / Rendszer / Eszközkezelőben megkeresed a cuccot és az driver illesztőprogramot visszaállítod a korábbi verzióra.
2/2 A kérdező kommentje:
késő... megtaláltam a régi drivert...
de azé thx a gyors választ megy a ződ
2013. ápr. 9. 03:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!