Miért ennyire alacsony a letöltése sebesség?
Figyelt kérdés
a kérdésem kiegészítése: a speedtest.net 10 megabid/sec-et mér, de ha valamit tényleg le akarok tölteni, akkor csak max 170 kbit/sec. ez mitől van, hogy lehet javítani rajta?2013. ápr. 19. 14:10
1/5 A kérdező kommentje:
*letöltési
2013. ápr. 19. 14:10
2/5 anonim válasza:
Ha torrent akkor valószínűsíthetően nem töltik fel a társaid elég gyorsan, hiába tudnád gyorsabban letöltteni.
Ha ilyen böngészős vacak akkor szintén a seed szerver lehet lassú, vagy csak fizetősen gyorsíthatod.
Mindezek mellet lehet hogy valamelyik program vagy valami vacak szívja a neted,sávszélességed és ez akadályozza a letöltést ilyenkor ajánlom süss ki minden nem kellő dolgot több ötletem nincs:P (apropó megabitet meg a megabájtot ne kever össze kb olyan 1200kb/s a max amit ki tudsz hozni a netedből.)
3/5 A kérdező kommentje:
igen, 10 megás netem van.. annyit mért a speedtest. skype kiiktatva, torrenten megy, nem szívja semmi a netem... tehát akkor a többiek feltöltése kaki ugye?
2013. ápr. 19. 14:40
5/5 A kérdező kommentje:
oksi, ment a zöld pacsi ;)
2013. ápr. 19. 16:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!