Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hova emelkednek még a DDR3-as...

Speed-L kérdése:

Hova emelkednek még a DDR3-as rom árak?

Figyelt kérdés

December eleján 5000-6000 forint között mozogtak az 1600Mhz 4gb ramok most meg jó ha találok 10.000 közeli értékben:(

...kerestem google-ban de nem találtam friss információt,nem tudja esetleg valaki,hogy kb. mikkora várható,hogy kicsit csökkenjenek a ram árak?

2013. ápr. 19. 10:46
 1/8 anonim ***** válasza:
70%
A jövőbelátó gömböm a szervizben - macska, asztal táncoltatás, hosszú sztori. Hétfőre ígérték h kész, akkor megmondom neked.
2013. ápr. 19. 10:48
 2/8 A kérdező kommentje:
-.-"...köszönöm,hogy megtiszteltél jelenléteddel
2013. ápr. 19. 10:53
 3/8 anonim ***** válasza:
71%
Mit vártál? Szerinted aki a jövőbe lát az itt tölti az idejét és nem tözsdézik?
2013. ápr. 19. 10:56
 4/8 A kérdező kommentje:

Tipikus magyar szokás...

...ha akad valaki értelmes ember is itt az írhatna valami értelmeset!

2013. ápr. 19. 10:58
 5/8 anti paladin ***** válasza:
100%

Addig emelik amíg a gyártók jónak látják. Azaz x.

Igaza van az elsőnek. :)

2013. ápr. 19. 11:03
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
A gyártók úgy döntöttek, hogy nincs elég profit, ezért csökkentették a termelést (ami mostanra már nagyon olcsó), hogy felverjék az árakat és nagyobb haszonkulccsal adják el ugyanazt. Hogy ilyenkor miért nem működnek a kartell törvények, azt nem tudom, de kétlem, hogy a jövőben jelentősen elmozdulnának lefelé az árak.
2013. ápr. 19. 11:10
 7/8 P.O.C. ***** válasza:
100%

Most kicsit örülök amúgy, hogy bespájzoltam magamnak. 2*4 1600 Mhz -es GB Kingston HyperX -et vettem 11 000 FT -ért akciósan, akkor még mindenki lehülyézett, hogy hőő-he minek vettél ennyi RAM -ot úgyse kell neked ennyi? Most örülök hogy nem hallgattam rájuk. Ha jövendő látó lettem volna, biztos vettem volna még belőle néhány ilyen KIT -et, most milyen jót kerestem volna rajta. :)

2006 környékén, mikor az s939 -es konfigomat vettem 18 000 Ft -ot kellett perkálnom 2 db 512 Mb -os sz*r alap Samsung DDR1-ért. Na az milyen már?

Ha hozzá számolsz egy kis inflációt, meg euro árfolyam emelkedést, ahhoz képest még mindig nagyon olcsón veszel, ugyan ennyi pénzért 8 gigát szerintem.

Tehát az előttem szólóknak igaza van, ezt előre megmondani lehetetlen. Aki meg birtokában van ilyen infóknak az közel ül a tűzhöz, és úgyse mondja el, nehogy roncsa az üzletét.

Gondolj bele. Kereskedő megveszi a 10 eFt -os 4 GB -os RAM -ot, de valaki kifecsegi hogy x időpontban úgyis csökken az ár jelentősen, a vásárló kivár. És akkor a kereskedő besz*pja, mert kénytelen lesz beszerzési áron vagy az alatt eladni a RAM -jait.

2013. ápr. 19. 11:50
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Most azért PCX-en vannak 7000 ezertől RAM-ok.(4GB)
2013. ápr. 19. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!