Milyen Full HD-s monitort vegyek?
#1 vagyok.
Bocsi, de a monitorpiacot nem szoktam figyelni, így nem tudom az új modelleket...
14ms tényleg elég hosszú időnek tűnik, ha azt vesszük, hogy az én 19" Samsung SA300-am 4ms-es válaszidőt tud.
Egyébként ha megelégszel 22"-ossal is, akkor tudok ajánlani, az enyémnek a nagytesóját.
Te pont nem fogsz észrevenni semmit a 14ms és az 5ms között, ha csak pont nem olyant csinálsz. Egyébként sokszor az a 14ms igazából 5ms, csak a hivatalosság kedvéért, meg tudom is én miért kiírják a 14-et. Nekem van egy Ltz 400-as Quadom, és még amikor keresgéltem , hogy vegyek, akkor láttam olyanokat, hogy 19 LE, miközben a leggyáribb is 39 lóerő. Az is csak azért volt, mert a rendszabályok miatt annyit kellett írni a papírra, meg mit tudom én. Az enyém most 62 lóerő, azaz ott kb 25-öt írna.
Ez sok esetben így van a monitoroknál is. Egyébként meg a 14ms válaszidő IPS panelen olyan mint 5ms egy TN panelesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!