Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Nem tudom milyen monitort...

Nem tudom milyen monitort vegyek. Tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

Nem tudom eldönteni, hogy egy Asus VG248QE-t vagy

egy ips monitort mondjuk egy dell u2312hm-t vegyek.

Asus monitornak gyors a válaszideje óriási a képfissítési sebessége és ráadásul 3d ,csak sajnos tn paneles és itt a színhűség ami leginkább zavar.

Az ips-nek viszont nagy a betekintési szöge, nem mosódnak el a színek,de csak feleannyi a képrissítés, a válaszideje

hosszabb, és ezekből nincsenek valami jó 3d-s monitorok.

Esetleg tudnátok olyan ips monitort ajánlani, aminek jó a 3d-je?

Szerintetek melyiket érdemes megvenni?Az ár itt most nem számít.

2013. márc. 17. 10:42
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha veszel egy legalább 120 Hz-es monitort, ahhoz lehet használni nVidia 3D-sítő kártyát: [link]

Ez az aktív 3D-t tudja ami teljes felbontásban mutatja a dolgokat. A közvetlenül 3D-s és passzív szemüveggel működő 3D monitorok függőlegesen fele felbontásúak.

2013. márc. 19. 00:29
 2/2 anonim ***** válasza:

Egyébként a régi CRT monitorokon is működik ezzel a kártyával a 3D.

Nekem még a nagyon régi windows95 és win98 alatt működő 3D kártyám volt. (Az XP-vel az már nem volt kompatibilis) Igaz, az ment térhatásúan 50 Hz-en is a régi 14"-os monitorral, de 75 Hz környékén már láthatóan jól működött. Ennek már vagy 20-25 éve. Ahhoz még vaskos régi szemüveget adtak csatlakozó vezetékkel amit a kártya aljzatába kellett dugni.. :))

2013. márc. 19. 00:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!