A CPU hibás? Talán csak 400MHz-et használ? Hol tudom beállítani neki?
Egy rendszerablak megjelenítéséhez nincs szükség 1.6 GHz-re, akkor miért járassa a procit ennyin? Valószínűleg a CPU visszakapcsolt energiatakarékos módba, ezért csak annyit ír.
PC analizáló progik mit mutatnak? (Aida, PCWizard)
Szerintem oda nem a Processzor órajelét, hanem a Front Side Bus sebességét írja ki. Ha a poci menne ezen az órajelent azt bizony észrevennéd.
Rakj fel egy CPU-Z -t inkább. az azzal mért értékeket nézd meg.
Oda a proci aktuális sebességét írja. Ha nem kell dolgoznia, visszaveszi, akár ennyire is (negyedére). Indíts el egy SuperPI számítást, és nézd meg közben, hogy mennyire változik!
Rendben srácok megnézem az össze lehetséges dolgot.
P.O.C.! Igen észreveszem, mert az xp körülbelül 4-5 perc alatt jön be az asztallal további 3-4 perc mire valamit sikerül elindítani. Tehát a CPU nem működik rendesen mert beleraktam a 256 MB helyett 1 GB RAM-ot és így sem változott ez az idő.
Most újra kiírt valamit amit eddig nem:
"The AC power adapter type cannot be determined. This will prevent optimal system performance."
A drága tulajdonosa a gépnek már csak szigszalggal és a szentlélekkel tartja egyben a a zsinór áramátalakító részét, de eddig ezt nem jelezte felém a gép hogy evvel (is) gondja van.
Gyanús volt az elején mikor kézhez kaptam és ő sejti de ehhez nem tudom miért 5000 FT a kábel, majdnem többe mint a gép. Ezért nem mer venni mert ha azzal sem jó akkor kidobott pénz.
Szóval akkor mindjárt rakok fel képeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!