Milyen gamer egeret ajánlotok FPS játékokhoz?
Figyelt kérdés
Ez lenne az első gamer egerem és nagyon nem akarok mellényúlni. Nagyjából 12-13000-ig mennék el, ha nagyon megérős a dolog. Csakis kizárólag hozzá értőket kérdezem. Sok helyen utánanéztem már, de nem tudtam, hol érdeklődjem meg, tehát dobtam egy kérdést ide.2013. ápr. 16. 22:41
11/14 anonim válasza:
Logitech g400. Egy ideje már megvan, ami az előtte levő egerekre nem volt elmondható mindegyiket cseréltem jófirmán havonta, mert vagy kényelmetlen volt, vagy szar volt az érzékelője, nem ment a falapon rendesen. Vagy a gombok szartak be, volt köztük razer is (salmosa).
Ez már fél éve megvan és hibátlan. 9 ezerért nem sok szerintem.
12/14 anonim válasza:
Én a g400-at max 2 ezerig használom, holott 3500 dpi-s. De felesleges, fps-ben 1000 a legtöbb amit használok, mármár néha az is gyors. 2000-et meg csak bf3-ban ha tankban ülök hogy csipkedje magát a torony ha fordítom. Ennyi haszna van.
13/14 A kérdező kommentje:
Felső határ 15000-re kitolva, csak a többi miatt :)
2013. máj. 6. 17:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!