Ha úgy játszom hogy szaggatnak a játékok, az rosszat tesz a videókarinak, vagy bárminek, vagyis hosszútávon? Amd A6 3500 3X 2.1ghz-s procim van azzal nem kell agódnom viszont a videókarim az integrált szóval gyneguszka.
magyarul: nem lesz baj
A többiek válasza magyarul:
1,
a, a játék kihasználja teljesen a procidat és a vidi karidat. De neki ez nem elég azért néha vesz egy mély levegőt és akkor nem történik semmi sem (azaz megakad).
b, ha a gyárban nem selejtes anyagokból rakták össze az eszközöket akkor nem lesz baja, nem melegedik túl és nem ég le (csak erőlködik).
2, túlhúzás: a proceszornál lehet olyat csinálni hogy (pl a te esetedben) 2.1 GHz-et bír, de át lehet állítani, hogy (pl) 2.5-ig bírja. Ez nem ajánlott kezdőnek, mert leéghet a proci gyenge (de akár erős) hűtés (ventillátor) mellett.
Vazeratti, legalább megpróbáltam elmagyarázni, de süket fülekre (hibás szövegértésre) talált...
Ui.: háromszor olvastam el a kérdező kommentjét és én nem értem h miért akar bárki egy gépet venni egy vidikariért?
Továbbá: mi ez a paradoxon: "És tudom nem jatekra lett kitalálva, csak én ezt nem tuttam és ezért vettem me a gépet"
És még egy dolog: a leírt videokártya nem létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!