Intel i5 3350p vagy i5 3330 vagy FX 6300 a jobb?
Figyelt kérdés
Játékra kell 1080pben és még egy jó darabig nem akarok processzort cserélni ezután a csere után.
Ugyanannyiba kerülnének, mert a különbözet amivel drágább az i5, az elmegy az fxnél az erősebb tápra és a tuning alaplapra, mert később emelném az órajelét az fxnek egy jó hűtővel.
Melyik fogja tovább bírni a játékokat full hdban szerintetek?
A vga már megvan egy hd7870 személyében.
2013. ápr. 12. 17:25
1/9 Rasta Joint válasza:
Full HD-n nagyon hasonlóan teljesítenek, talán az FX-et mondanám mert azt tudod majd tuningolni.
2/9 anonim válasza:
I5 3330, keveset fogyaszt, nem melegszik, jó a gyári hűtője, és fölösleges húzni, mert minden játék megy rajta.
3/9 anonim válasza:
ha i5-re van pénz akkor én is azt mondanám :)
4/9 anonim válasza:
az AMD-n se lehet tojást sütni ... mielőtt még valaki azzal jön hogy "MELEGSZIK"
5/9 Rasta Joint válasza:
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi, eddig mindenkinek ment a zöld pacsi. Oké, tudtam hogy most szinte nincs eltérés, de az érdekelne hogy melyik lenne jobb játékokban pár év múlva? Vagy maradnának fej-fej mellett kb?
Ahhoz, hogy az fxet tuningoljam kéne még +10e ftért egy hűtő is, így már 10kval többe kerülne az fx. Így melyiket ajánlanátok/vennétek magatoknak?
2013. ápr. 12. 20:11
7/9 Rasta Joint válasza:
Azt sajnos nem lehet megmondani pontosan mi lesz a jövőben, de véleményem szerint amelyik játékhoz az FX kevés lesz oda az i5 is majd.
8/9 anonim válasza:
i5-3350p, én is ezt használom és nagyon megvagyok vele elégedve. 3,1Ghz-s alapból ( a 3330 csak 3 Ghz-s ) és nincs benne integrált gpu. Igazából olymindegy melyik i5 a 2 közül, én ezt választottam.
9/9 anonim válasza:
Szerintem senki se mondta azt, hogy az amd nagyon melegszik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!