Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » HA lenne annyi pénzetek mit...

HA lenne annyi pénzetek mit tirexinek, akkor vennétek egy ugyanolyan gépet, mint amilyen neki van?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 11. 21:50
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
26%

Ezzel mit csináljak? Kitörlöm vele a valagam :)

Az én konfigom(Mo-n élek, bár nem itthon dolgozom):

Asrock Fatality x79

Core i7 3930k (felhúzva 4,6 GHz-ra)

2db Asus Matrix 7970 Platinum

Corsair H100 Processzorhűtő

16 GB Corsair Dominator 1866 MHz CL9

2db OCZ Vertex 4 256 GB

Seasonic Platinum 760W

NZXT Switch 810 Ház

Ez csak a gép, és van még jó pár kiegészítő, akárcsak tirexinél, például nekem is Logitech kormányom/gázpedálom van, csak nekem a G27.

Azért valljuk be, ahhoz képest ez lényegesen jobb, mégsem rakom tele youtubet vele, és nem játszom vele az eszem.

2013. ápr. 11. 22:31
 22/31 A kérdező kommentje:

igen, te legalább a youtubon nem "dicsekszel" ezzel

de azért valljuk be ez a komment amit írtál azért 1 kicsit dicsekvő volt:) bár ha megdolgoztál érte rendesen akkor meg is érdemled

2013. ápr. 11. 22:33
 23/31 anonim ***** válasza:

# 19/20

Akkor én másra gondoltam...

ja én erre gondoltam:

http://www.youtube.com/watch?v=WWAov7vd1JI

2013. ápr. 11. 22:34
 24/31 anonim ***** válasza:
#21-es vagyok, és kedves kérdező, nem dicsekvés képpen írtam le, elnézést ha annak tünt, csak azért azt hiszem azért jobb is a konfigom, mégsem játszom vele az eszemet, szóval nem értem miért kell itt majmolni őt.. Egyébként igen, tisztességesen meg is dolgoztam érte, bár nem vagyok az a tipikus kocka, meg itthonülő típus, azért szívesen eljátszadozom, illetve videó szerkesztést is nagyon kedvelem, ezért van ekkora gép.
2013. ápr. 11. 22:37
 25/31 anonim ***** válasza:

# 23

alexovicsot hagyjuk ki a dologbol, ő nem olyan mint tirexi, kicsit sem!! ő egy tök korrekt videos, de mostmár abbahagyom mert fáj a nyelvemXD

2013. ápr. 11. 23:06
 26/31 anonim ***** válasza:
0%
Az ilyen csak Gameplay csatornákat sose értettem, hogy mégis mi olyan érdekes benne. Legalább beszélne közben vagy valami... (néha előfordul, de az sem nagy szám). Ráadásul tele van évtizedekkel ezelőtti játékok FHD-s videóival, ami röhej.
2013. ápr. 11. 23:09
 27/31 anonim ***** válasza:
70%

# 25

Szerintem meg kamus, mert a videóban azt állítja, hogy ez az első mac terméke, és kezében van egy iphone, amivel a bootupot méri.... hm.

Meg is írtam egyszer kommentben, de persze törölte. Szóval ennyit róla. A videói meg ....egy minecraftost végig kellett szenvednem, hogy segíteni tudjak valakinek, elég szörnyá volt, amiket és ahogy beszélt.

2013. ápr. 11. 23:13
 28/31 anonim ***** válasza:
39%

Jézusom, tudtam, hogy sok a videós idióta, de most szembesülök, hogy mennyi is van...

"aki nem ért az informatikához"

Ez mennyire igaz, de úgy általában elég "setét" egy ember, ezt már több helyen is bizonyította.

2013. ápr. 11. 23:17
 29/31 anonim ***** válasza:

# 25

pár minecraft vidit csinált, mert ráerőltették a nézők és ezeket is majd egy évvel ezelőtt néhány hete beszerzett egy mikrofont, ugyhogy mostmár azzal veszi a hangot, nem telorol ja és nagyon ajánlom a vlogjait!!

2013. ápr. 11. 23:30
 30/31 anonim ***** válasza:
Énnekem nem az a bajom, hogy nem mikrofonnal eszi fel a hangot, hanem hogy azt mondta a belinkelt videóban, hogy az a macbook pro 15 retina az első mac terméke, közben meg egy iphone-al méri az időt, amíg bekapcsol :D érted :D
2013. ápr. 11. 23:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!