HA lenne annyi pénzetek mit tirexinek, akkor vennétek egy ugyanolyan gépet, mint amilyen neki van?
Ezzel mit csináljak? Kitörlöm vele a valagam :)
Az én konfigom(Mo-n élek, bár nem itthon dolgozom):
Asrock Fatality x79
Core i7 3930k (felhúzva 4,6 GHz-ra)
2db Asus Matrix 7970 Platinum
Corsair H100 Processzorhűtő
16 GB Corsair Dominator 1866 MHz CL9
2db OCZ Vertex 4 256 GB
Seasonic Platinum 760W
NZXT Switch 810 Ház
Ez csak a gép, és van még jó pár kiegészítő, akárcsak tirexinél, például nekem is Logitech kormányom/gázpedálom van, csak nekem a G27.
Azért valljuk be, ahhoz képest ez lényegesen jobb, mégsem rakom tele youtubet vele, és nem játszom vele az eszem.
igen, te legalább a youtubon nem "dicsekszel" ezzel
de azért valljuk be ez a komment amit írtál azért 1 kicsit dicsekvő volt:) bár ha megdolgoztál érte rendesen akkor meg is érdemled
# 23
alexovicsot hagyjuk ki a dologbol, ő nem olyan mint tirexi, kicsit sem!! ő egy tök korrekt videos, de mostmár abbahagyom mert fáj a nyelvemXD
# 25
Szerintem meg kamus, mert a videóban azt állítja, hogy ez az első mac terméke, és kezében van egy iphone, amivel a bootupot méri.... hm.
Meg is írtam egyszer kommentben, de persze törölte. Szóval ennyit róla. A videói meg ....egy minecraftost végig kellett szenvednem, hogy segíteni tudjak valakinek, elég szörnyá volt, amiket és ahogy beszélt.
Jézusom, tudtam, hogy sok a videós idióta, de most szembesülök, hogy mennyi is van...
"aki nem ért az informatikához"
Ez mennyire igaz, de úgy általában elég "setét" egy ember, ezt már több helyen is bizonyította.
# 25
pár minecraft vidit csinált, mert ráerőltették a nézők és ezeket is majd egy évvel ezelőtt néhány hete beszerzett egy mikrofont, ugyhogy mostmár azzal veszi a hangot, nem telorol ja és nagyon ajánlom a vlogjait!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!