HA lenne annyi pénzetek mit tirexinek, akkor vennétek egy ugyanolyan gépet, mint amilyen neki van?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 11. 21:50
11/31 BM-Striker válasza:
12/31 anonim válasza:
a kártyát majdnem eltaláltam Gtx 680-as
13/31 anonim válasza:
ehezz képest az enyém
-Intel core i5 3570K
-Gtx 590
-8GB 1600 Mhz
-1TB 64Mb caches HDD
-60GB SSD
15/31 anonim válasza:
Szerintem olyan nagy képe lett! Hihetetlen... elfelejtette hogy honnan jött... A nézőit lekezeli! nem is gyárt már magyar videókat mert elege van belőlünk... Mi tettük naggyá de le se szarja! Hihetetlen mennyire beképzelt és elszállt paraszt....
16/31 anonim válasza:
Amúgy én eddig úgy tudtam hogy 2 db Gtx680a van SLI be...
17/31 anonim válasza:
az a macbookos f.szságokról beszélő minecraftos csávó?
nincs az a pénz, amiért cserélnék vele....nem gépet...életet.
18/31 BM-Striker válasza:
Nem tudom, mennyi pénze van tirexi-nek, de én vennék egy egy i7-es gépet(nem játékra elsősorban), ha telne rá, és a VGA vagy Feremi(Quadro), vagy GCN(Fire pro) lenne.
19/31 anonim válasza:
Nincs macbook-ja és tudtommal nem minecraftozik...
20/31 A kérdező kommentje:
Bm-Striker:
amit küldtél nem oylan gépe van...
intel core i7 3930k
gtx 680sli
(ha már ezt a 2 alkatrészt összeadjátok..valakinek még ennyibe se kerül az egész konfigja)
2013. ápr. 11. 22:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!