Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Fel tudnátok nekem sorolni...

Fel tudnátok nekem sorolni jóféle videokártyákat, kártyatípusokat?

Figyelt kérdés
A közeljövőben akarok venni egy jó gamer gépet és kíváncsi vagyok, hogy melyik a jó videokártya. Lécci nagyyából sorrendben (egymás után jóság szerint) , -vel elválasztva vagy - jellel. Nagyon fontos! Pls! Írjatok példát h ez mit visz el, meg azt is hogy mit nem pl: Battlefield 2, 3, 4 : Call of Duty: MW 1, 2, 3, 4 vagy Black ops: 1, 2 (esetleg még a Medal of Honor Warfighter és Far Cry 1, 2, 3 és még társai) Pls!

#videokártya #videokártya típusok
2013. ápr. 9. 21:40
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
De most nem értem a bajodat..már leírták 1 hszben a szitut csak te nem fogod fel az óriás tudasoddal
2013. ápr. 9. 22:16
 22/26 A kérdező kommentje:
Csak a visszavágás érdekében írtam. Nem vagyok olyan büszke rá, mert igazából az ilyen hely az ilyen fajta tudatlansággal jár
2013. ápr. 9. 22:19
 23/26 anonim ***** válasza:

5.-es koromban már rég szereltem meg windowst húztam fel, nem anyáztam az idősebbeknek.

Szerintem nézz magadba, itt CSAK Te nem értessz ehhez, nem kéne másoknak anyázni.

Miért írsz meg nem jelent játékokat?

Hülye kérdést tettél fel, nem lehet rá értelmesen válaszolni.

2013. ápr. 9. 22:27
 24/26 anonim ***** válasza:

Kis p.öcs a kérdező :D vicces amikor keménykednek a neten valósàgban meg: csókolom

kérdező ne bizd el magad attol hogy a fazékba jársz.. Onnan is jött már ki utcaseprő.

Olyan mesterien forgatod a szavakat. A "lesz.arom a mérnöki karodat te se.ggfej" mondatodban melyik az állítmány azt tudod? Ès milyen határozó van benne? 7-8. os anyag de mivel te szuperokosvagytudnod kell. Ui.: telefonról irtam

2013. ápr. 9. 22:55
 25/26 A kérdező kommentje:

Alany: Rejtett alany (Én)

Állítmány: lesz*rom

Tárgy: karodat

2013. ápr. 10. 17:38
 26/26 anonim ***** válasza:

Kit érdekel hogy most kigugliztad?

Rohadjál meg hogy 5.esen ekkora pofád van.

2013. ápr. 10. 17:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!