Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Fel tudnátok nekem sorolni...

Fel tudnátok nekem sorolni jóféle videokártyákat, kártyatípusokat?

Figyelt kérdés
A közeljövőben akarok venni egy jó gamer gépet és kíváncsi vagyok, hogy melyik a jó videokártya. Lécci nagyyából sorrendben (egymás után jóság szerint) , -vel elválasztva vagy - jellel. Nagyon fontos! Pls! Írjatok példát h ez mit visz el, meg azt is hogy mit nem pl: Battlefield 2, 3, 4 : Call of Duty: MW 1, 2, 3, 4 vagy Black ops: 1, 2 (esetleg még a Medal of Honor Warfighter és Far Cry 1, 2, 3 és még társai) Pls!

#videokártya #videokártya típusok
2013. ápr. 9. 21:40
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
tudod a google a barátod, egyébként is egy 10 éves ne ilyenekkel foglalkozzon
2013. ápr. 9. 21:55
 12/26 anonim ***** válasza:
na jó látom közben nem olvastad el amit írtam, így tárgytalan a kirohanásom...
2013. ápr. 9. 21:56
 13/26 A kérdező kommentje:
Majd én eldöntöm, hogy mivel akarok foglalkozni!
2013. ápr. 9. 21:58
 14/26 anonim ***** válasza:

jó nyugi... Csak tudod, indulat indulatot szül.

Te még azelőtt visszavágtál hogy elolvastad volna amit írtam, én meg azelőtt kontráztam mielőtt elolvastam volna amit írtál.

2013. ápr. 9. 22:01
 15/26 A kérdező kommentje:
Mert miközben írok, közbe tetszett írni nekem! Az öcsizést meg nem szeretem, sem a lenézést! ez csak a szabadidős foglalkozásom! Egybként kitűnő vagyok a sulimba és jövőre át vesz az ELTE Fazekas Mihály Gimnázium. Szerintem többre viszem mint itt a kedves BASZTATÓIM! Reméllem még nagyon ráfizettek azért hogy nyílvánosan tesztek ki közröhej tárgyává.
2013. ápr. 9. 22:06
 16/26 A kérdező kommentje:
Mindenki bekaphatja! :@
2013. ápr. 9. 22:08
 17/26 anonim ***** válasza:
XD veled is csak többen vagyunk
2013. ápr. 9. 22:08
 18/26 anonim ***** válasza:
74%

nem tudom mit nem értesz azon amit eggyel feletted írtam.

Közröhej tárgyává személytelen embert nem lehet tenni. Nem tudjuk a neved, a címed, stb így hogy lehetnél közröhej tárgya? szerintem....

Mellesleg szép és jó, hogy ennyire okos vagy, de képzeld el én meg mérnöki karon tanulok nem kevesebb sikerrel. Szóval ez a része nem jött be.

2013. ápr. 9. 22:09
 19/26 A kérdező kommentje:
K*RVÁRA LESZ*ROM A MÉRNÖKI KARODAT TE SE*GFEJ! És éppen elég gondom van a tanulással, hogy egész nap csak tanulok, és nem is tudok sportolni meg stb. és nem érek erre rá. Ha nem lehet értelmesen válaszolni akkor ne írjanak maguk ki semmit. Tartsák meg maguknak a véleményüket mert nem azt kértem, hanem a segítségüket !
2013. ápr. 9. 22:13
 20/26 anonim ***** válasza:
na jó, reménytelen eset vagy.
2013. ápr. 9. 22:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!