Mit miket lenne érdemes kicserélnem a számítógépemben?
Sziasztok!
A configom:
Alaplap: Asus P5KPL-AM SE / PCI-Express
Processzor: Intel Core 2 Dou E8400 / 3.00 Ghz
Ram: 2gb(jelenleg de a napokban beszerzek még 2gb-ot) DRR2
VGA: Ati Radeon 5670 1gb GDDR5
500gb hdd
Mit lenne szerintetek érdemes lecserélnem, hogy javuljon a gépem teljesítménye, legalább az 1-2x-ére. Úgy gondoltam hogy maximum 2 dolgot szeretnék lecserélni, (cpu,vga) de ti remélem jobban tudtok segíteni eme döntésemben. Alaplapot nem igazán szeretnék cserélni, de lehet az új cpu miatt kellene, nem jártam annyira utána milyen intel menne bele. Azt sem tudom mennyire felel meg a cpu-m a vga-nak vagy fordítva kihasználtság terén.De lehet bár nem hiszem hogy elég lenne egy új vga.
Árkategóriáról annyit, ha kellene alaplap 20-25 forint de az se baj ha olcsóbb, cpu(intel) úgy látom (i3) lenne az alap kategória, árakat már láttam, (i5) nem tudom, vga(ati)
5700 széria gondolom, de már nem nagyon vagyok otthon ezekben nem követem egy ideje. Főleg játékra kellene.
Előre is köszönöm az észrevételeteket tanácsaitokat.
Fattyak kíméljenek a butaságaiktól ^^
Márkát nem látok csak modell számot de az hosszú és régi táp nem márkás...
550w-es.
Cpu: intel i3-3220
Vga: hd7870 2gb GDDR5
Ram 8Gb ddr3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!