Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ehez az alaplaphoz jó lenne...

Ehez az alaplaphoz jó lenne ez a táp?

Figyelt kérdés

az alaplap: [link]

a táp: [link]

döntöttem,ha kompatibilis,ezt rakom bele... tudom,hogy rizikós,de sok jót írnak róla ,+egy összesen kb 25-30k Ft értékű gépem van,szóval amíg nem lesz új gépem,nem akarok komolyabb tápot se... Egyébként egy ismerősömtől venném használtan,1 évet használta,csak váltott komolyabra,és azt mondta,ezzel semmi gondja nem volt..

2013. ápr. 6. 22:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

[link]

Alig drágább valamivel,de sokkal jobb mint az összes szar Codegen.

2013. ápr. 7. 01:03
 12/15 A kérdező kommentje:
De én ezt most ismerősömtől veszem 3000Ft-ért,ami nem egy nagy pénz...
2013. ápr. 7. 01:13
 13/15 A kérdező kommentje:
meg ahogy már mondtam,nem is 300w hanem 180-max 200w alá kell,csak elnéztem... arra csak jó lesz...
2013. ápr. 7. 01:21
 14/15 anonim ***** válasza:

Ha a nyár végén úgyis veszel gépet, és abba egy HEXA tápot, miért nem veszed meg most azt a tápot, a nyár végén meg átrakod az új gépbe.

Mindegy milyen minőségű az a 3000-Ft-os Codegen, így csak kidobott pénz.

2013. ápr. 7. 03:17
 15/15 A kérdező kommentje:
azért mert most nincs pénzem egy fsp tápra. majd nyári melóból fogok venni új gépet,17 vagyok...
2013. ápr. 7. 09:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!