Ehez az alaplaphoz jó lenne ez a táp?
az alaplap: [link]
a táp: [link]
döntöttem,ha kompatibilis,ezt rakom bele... tudom,hogy rizikós,de sok jót írnak róla ,+egy összesen kb 25-30k Ft értékű gépem van,szóval amíg nem lesz új gépem,nem akarok komolyabb tápot se... Egyébként egy ismerősömtől venném használtan,1 évet használta,csak váltott komolyabra,és azt mondta,ezzel semmi gondja nem volt..
Igen, ehhez jó a táp. Codegent szokás lehúzni, de nem ez csak olyan logikán alapul, miszerint minden Windows szar.
Szóval a táp OK.
Ha nem sajnálod ha annyi lesz a gépnek,akkor oké.
De nem fog 300W-t leadni,azt most mondom!
Nem értelek agentK,mindenkit szídsz,aki olcsón akar gépet fejleszteni... Én pl ma minimum 10-15 fórumot olvastam ezekről a tápokról,és azt tapasztaltam,hogy itt,GYIK-en szídják le a porig őket... a 300w-os codegen táp pl simán bírta a legtöbb tesztnél a 280-300w-ot,és csak olyan 330w tájékán sült ki... Azt írták,hogy ezen tesztek során volt ahol a táp elromlott,volt ahol nem,de a gépben nem tett kárt... összesen 2 olyan esetet olvastam és mind2-t kommentben,hogy bárkinek is rontott volna valamit,és ott is csak a hdd-t rontotta el...
A 400w-os testvére kb 360w-ig bírta,szóval szerintem a 450w-os is ki fogja bírni 300w körül... ha meg nem,akkor max van egy rossz hdd-m meg egy rossz táp-om,de mind2 garanciális...
Nem csak a HDD-t tudja tönkrevágni.
Ennyi pénzért simán kapsz használtan minőségi tápot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!