Egy ilyen gép jó videószerkesztésre?
Szeretnék adobe after effectet és sony vegas pro 12-őt akadásmentesen használni a gépemen, de nem nagyon értek hozzá, hogy mi jó és mi nem. Ezekkel a hardverekkel megvalósítható? (64 bites win 7 ultimate oprendszer lesz rajta)
AMD FX 6100 processzor
Asus M5A78L LE alaplap
Kingmax 8GB DDR3 1333MHz memória
FSP HEXA 400W tápegység
vga: Leadtek Px9600gt 512mb DDR3
A proci inkább FX-6300 (nem sok az árkülönbség).
A VGA meg régi, és nagyon gyenge.
Bármilyen gép jó videószerkesztésre, legfeljebb megőszülsz mellette, míg végzel.
De ez például egy elég ügyetlen összeállítás. Az Adobe Intelre írja a programjait, a 9600GT pedig nem egy erőmű. Nem tudom a felsorolt programok mennyire támogatják a CUDA-t, de erősebb kártyával gyorsabb lenne a dolog.
Rendben köszönöm!
Tudom a VGA elég gyengusz de ez úgy van hogy kértem hogy rakjanak össze nekem egy gépet ami videoszerkesztésre jó, (62.000HUF-ból) és ez lett belőle ugye ez egy olcsóbb szerelvény de ebben az árkategóriában elég jó cuccok?
(a vga-t majd később cserélem ki)
Az a videokártya semmilyen kategóriában nem jó.
Legyen helyette és a proci helyett egy A10-5800k.
Szorzózármentes, az IGP erősebb és modernebb, mint a G94, az Adobe pedig mostanában vezeti be az OpenCL támogatást, úgyhogy ezt az erőt ki is tudod használni.
A procit cseréljem A10-5800k-re, és a többi maradhat?
(a vga-t már sajnos csak később tudom cserélni, majd ha lesz rá pénzem)
A VGA-t meg se vedd. Az A10-ben az integrált erősebb.
Inkább a memória legyen 1866MHz-es Dula Chanel kit.
a processzorban van integrált memória? az elég komoly
de a vga az már meg van nekem mert most van egy 2 éves gépem és abból akarom lecserélni a régi hardvereket ezekre az új cuccokra (tehát gyűjtök egy kicsit és veszek egy új vga-t)
a mostani vga (Leadtek Px9600gt 512mb DDR3) az már mehet kukába amint megvettem az A10 procit?
A vgát meg eladhatod a hardverapro.hu -n.
(már ha lesz valaki aki megveszi :DDD....)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!