Melyik a jobb a vtx3d 7870 2gb vagy az msi gtx660 2gb?
"És ezzel mit bizonyítanál, hogy az is olyan vicces teszt mint amit én linkeltem. "
Azt, hogy mennyivel több az olyan AAA-s cím ami GCN-en jobban fut...
Persze én egy szóval se mondtam hogy keresek is elő olyat(megtehetném, főleg azért, mert ahol ezek szerepelnek elég sok olyan játék is szokott ami nV-n megy jobban), de ha te már egy ilyen egy oldalú tesztel érvelsz én miért ne tehetném? A GE AAA kategóriában jóval túlnőtte a másik partner programot, és többnyire nem a marketing támogatást kapják a partnerek blablabla stb. Kicsit unalmas ezt mindig minden szempontból valahova leírni.
Amúgy elnézve a pontozást, hohó de szép, nem szeretek offba vitázni, pm keressen fel a sok okoska aki érez magában annyit, hogy minimális szinten tisztába van az újabb AAA címekkel, a kepler és gcn architektúrával stb. és be akarná bizonyítani igazát nem csak a piros kezet tudja nyomkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!