Hát beszarok komolyan mondom naponta többször látom azt a szaros benchmark oldalt ami ráadásul nem is pontos, még egy rohadt drivert se írnak oda, fogadok mindjárt jön a kedvencem, a hwcompare, ami még szarabb mint a benchmarkos oldal.
Egyébként GTX660 durván HD7850 szint. Szóval HD7870.
2013. ápr. 6. 11:19
5/12 anonim válasza:
Természetesen a HD7870 a jobb.
2013. ápr. 6. 11:58
6/12 anonim válasza:
Én azért nem jelenteném ki ennyire egyértelműen, hogy a vtx3d 7870 2gb a jobb.
"Úgy tűnik, hogy 2013 március 26-ai teszt alapján a Crysis 3 alatt jobban teljesít a GTX 660. "
A Cryis 3 egyetlen játék, de az egész teszt vicces, 4 játékból 3 arról híres, hogy mennyivel jobban fut nV-n. Ennyi erővel mi is kereshetünk elő Sleeping Dogs méréseket, Sniper Elite V2-őt, GR Future Soldiert, Dirt Showdownt stb.
Szóval játék függő ez erősen, de a legtöbb új AAA-s cím az AMD-nek "kedvez".
2013. ápr. 6. 13:10
10/12 anonim válasza:
"Ennyi erővel mi is kereshetünk elő Sleeping Dogs méréseket, Sniper Elite V2-őt, GR Future Soldiert, Dirt Showdownt stb." És ezzel mit bizonyítanál, hogy az is olyan vicces teszt mint amit én linkeltem. A nagy civakodás közepette kiderül, hogy nincs itt olyan hogy jobb, mert mindkettő szépen játszható Full HD-ben. Itt inkább a fogyasztás, az ár, na meg a márkához való kötődés fogja eldönteni, hogy ki melyiket veszi. Én utóbbira tippelnék.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!