Milyen konfigurációt?
Van egy
AMD Phenom II X4 965-ös processzorom.
Ehhez ASRock 970 Extreme3 vagy Extreme4-es alaplapot szeretnék, vagy esetleg volna más javaslatotok?
Továbbá szeretnék hozzá egy Sapphire AMD Radeon HD7750 2GB DDR3 128 bit, 800/1600Mhz-es videokártyát.
Van még egy WDC SATA 2 400 Gb-es merevlemez,
Optikai meghajtó: HL-DT-ST DVDRAM GH24NS95
Milyen tápot és memóriát ajánlotok hozzá?
Köszönöm szépen a segítséget előre is!
A VGA inkább legyen csak 1 GB, de ddr5-ös rammal ellátott példány.
A táp FSP Hexa vagy Chiefec CTG.
Nem nagyon szoktam játékokra használni. Egy komolyabb gépet szeretnék összeállítani. Azért gondoltam ezt az alaplapot, mert erre majd a Buldozert is később rá lehetne tenni. A mai napon még szétnéztem és talán erre gondolnék, ha ti is "jóváhagyjátok":
Alaplap: ASRock 970 Extreme3 AM3+
Processzor: AMD Phenom II X4 965 Black Edition
VGA: SAPPHIRE 11202-00-20G HD7750 1GB GDDR5 PCIE
Memória: 1333MHz-s Kingston Hyperix 8 Gb
Táp: FSP HEXA 500W
Merevlemez: WDC SATA2 400 Gb
Optikai: HL-DT-ST DVDRAM GH24NS95
Ebből, ahogy már írtam, a processzor megvan, az alaplapot még nem döntöttem el, extreme 4, vagy FX 990 extreme 3? Nem tudom. Mit szóltok hozzá? A Hexa 500W-os elég a VGA-t is meghajtani? Köszönöm.
Az 500W-os FSP Hexa teljesen jó lesz.
A gagyi tápoknál valóban létezik, hogy a névleges terhelésen járatva nagyon hamar (akár egy percen belül) szétmegy bennük valami, de fenti típus egy minőségi darab, ezen felül vannak benne olyan védelmek, amik segítenek túlélni a hardvernek, ha a rezsicsökkentés után a 230 V és az 50 Hz egy kicsit kileng majd erre-arra :)
Ezen felül halk és jó hatásfokú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!