Össze tudnátok rakni nekem egy (nagyon) jó PC konfigurációt?
Ezt a bizonyos konfigurációt komoly játékokra szeretném majd használni, ha lehet, akkor full grafon. A határ kb.: 700000Ft.
Ha megoldható, akkor inkább ASUS cuccok kellenének, de nem lesz világ vége, ha mondjuk lesz más márka is. (A konfigba monitor is kéne).
Az első 4 elem innen tökéletes kiindulás, a többi meg igény szerint (pl. én min. 256GB-os SSD-t raknék bele).
ASUS P8Z77-V LK
menny: 1 db +
egységár: 37.144 Ft
INTEL Core i5-3570K 3.40GHz 1155 BOX
egységár: 59.075 Ft
CORSAIR 8GB Vengeance DDR3 1600MHz CL9 KIT CML8GX3M2A1600C9B
egységár: 16.805 Ft
TOSHIBA 2TB 7200rpm 64MB SATA3 DT01ACA200
egységár: 23.216 Ft
SAMSUNG 120GB SATA3 SSD 2,5" MZ-7TD120BW
egységár: 25.057 Ft
ASUS DRW-24B5ST Fekete BULK
egységár: 5.436 Ft
ASUS HD7970-DC2-3GD5 HD7970 3GB GDDR5 PCIE
egységár: 110.928 Ft
ALPENFOEHN Brocken
egységár: 12.764 Ft
COOLERMASTER RC-692A-KWN5 CM 690 II Advanced Fekete
egységár: 27.546 Ft
SEASONIC S12 II 620W
egységár: 24.041 Ft
LG 23EA63V-P
egységár: 45.950 Ft
Kosárban: 11 tétel
Összesen: 387.961 Ft
ipon.hu
Értelmetlennek tartom,hogy csak erőből drágább cuccokat tegyek bele.
Jelenleg ez a gép mindenre sok is,de ha nem,akkor ott a komoly alaplap a procihűtővel,könnyedén tudod tuningolni.
De kétlem hogy jó ideig szükséged lenne rá.
A videokártya a legerősebb,de azt is tudod húzni ha egyszer már nem lenne elég.
Meg persze később vehetsz bele még egyet.
Táp ki fog szolgálni mindenféle tuningot,akár még 1 ugyanilyen kártyát is betehetsz,nem fog neki problémát jelenteni.
Köszönök minden visszajelzést.
És azt, hogy ennyi túl sok rá, igaznak tartom, csakhogy én egyszer akarok gépet összerakni, vagy max néhány havonta tisztítani, de az amit most összerakok, azt még simán egy 6-7 évig hibátlan működéssel használnám is.
Esetleg kb 4 év múlva egy máodik VGA. Még egyszer köszönök minden visszajelzést. (Persze ez nem azt jelenti, hogy nem lehet még javaslatokat írni, mert még lehet ;)
Afirax konfigjába kicserélném a karikat erre: [link]
Ebből is kettő, de csak azért mert az Asus-okból nem fér el kettő egymás mellett.:D
Kérdező sajnos ez nem jó elv.
Ha van 700 ezred most,hidd el hogy jobban jársz,ha ebből csak olyan nagyon max 400 ezerért vásárolsz,a többit pedig szépen félreteszed egy számlára gép fejlesztési célra.
Amit én írtam,és amit az 5-s válaszoló,most mind szép és jó,meg 2-3 év múlva is az lesz,de 6 év múlva biztosan nem.
A nyers erő nyers erő marad,de idővel megszűnnek a szoftveres támogatások,frissítések,új generációk jönnek a játékokban,ahol már hiába a bivaly gép,a kora miatt fog rosszul teljesíteni.
Tápból meg egyébként is fölösleges a minnél nagyobb.
Ahogy fejlődünk,azonos teljesítményt sokkal kisebb fogyasztás mellett fogunk elérni.
Én nem verném el rá az összes pénzt.
Köszönöm az érvelést. Igazad van. Viszont még két kérdésem lenne: Az Amd és az Intel közti különbség nagy?
És, ha van különbség, akkor mi az?
Előre is köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!