Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ballagási ajándéknak Laptop?

Ballagási ajándéknak Laptop?

Figyelt kérdés
Mamám szeretne venni nekem ballagásra egy számítógépet.Ragaszkodik a laptophoz,én próbáltam lebeszélni,hogy főleg játékra kellene de játékhoz annyira nem jó a laptop.Na most 150.000 ft.ot szán a gépre ehhez jön még +30.000ft a tõbbi rokontól.Szerintetek mi lenne a legjobb választás.A mostani gépem siralmas mostani játékokat még a telepítésig sem viszi el.Szeretnék ezekkel játszani ha lehet jó grafikán és ehhez kérem a segítségeteket hogy melyik lenne az a laptop ezen áron belül mely kielégìti igényeimet.
2013. ápr. 2. 22:48
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Fejlődik a világ,sajnos,de abba azért nem kéne beleszólni hogy,miként van nevelve nem a te dolgod.Valószínűleg asztali lesz szóval köszönöm a válaszokat!
2013. ápr. 3. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!