Mamám szeretne venni nekem ballagásra egy számítógépet.Ragaszkodik a laptophoz,én próbáltam lebeszélni,hogy főleg játékra kellene de játékhoz annyira nem jó a laptop.Na most 150.000 ft.ot szán a gépre ehhez jön még +30.000ft a tõbbi rokontól.Szerintetek mi lenne a legjobb választás.A mostani gépem siralmas mostani játékokat még a telepítésig sem viszi el.Szeretnék ezekkel játszani ha lehet jó grafikán és ehhez kérem a segítségeteket hogy melyik lenne az a laptop ezen áron belül mely kielégìti igényeimet.
Vegyél notebookot. Minden ember a saját hibájából tanul.
2013. ápr. 2. 23:02
3/11 anonim válasza:
Ha nem kell hurcolnod magaddal,akkor mindenképp asztalit.
És szerintem ez hülyeség hogy a nagymamád mit akar.
Szerintem te jobban tudod hogy mire van szükséged.
180 ezerből jó kis konfig kijönne,monitorral együtt.
2013. ápr. 2. 23:06
4/11 anonim válasza:
"de játékhoz annyira nem jó a laptop"
Mihez jobb egyátalán mint egy asztali?
Egyetlen előnye a mobilitás.
Laptopot az vesz,akinek szüksége van a munkája/kolesz/utazása miatt a hordozhatóságra.
Egyébként minden másban csak hátrányokat hordoz a laptop.
2013. ápr. 2. 23:10
5/11 +!Visitmen!+ válasza:
Egy asztali gépet jobban össze lehetne rakni ennyiből.
De,csak akkor,ha MINDENKÉPPEN laptop kell, akkor ez a modell elég jó (de nem a legjobb):
Toshiba Satellite L750-1N3.
Linket nem írtam, mert te döntsd el, hogy honnan akarod rendelni.
2013. ápr. 2. 23:14
6/11 anonim válasza:
"Vegyél notebookot. Minden ember a saját hibájából tanul."
Kifejtenéd ezt a bölcsességedet?
2013. ápr. 2. 23:18
7/11 anonim válasza:
Ha egyetemre mész, akkor a laptop nem rossz választás mondjuk, ilyen áron már elég jókat is kapni.
Hova mész tovább?
@agentK: Szerintem a korábbi válaszoló a netbookal keverte a dolgot...
2013. ápr. 2. 23:29
8/11 anonim válasza:
Jó a laptop, de é nem játszanék rajta, maximum cs 1.6, source, de mást. Minek!?
2013. ápr. 2. 23:49
9/11 A kérdező kommentje:
Az igazság az hogy mamám 2 dolog miatt akár laptopot nekem.Először is azért mert hordozható,szerintem ez egyértelmű volt és azért mert van egy 5 éves öcsém aki az átlagosnál többet ül a számítógép elött,ami azt eredményezi,mivel olvasni nem tud,nemegyszer küldte a gépet komába.Mamám attòl tart mivel itthon sok dolog jobban megvan engedve az öcsémnek,ezt a gépet is elfogja sajátítani.És ebben sajnos igaza van.Ezért ragaszkodik hozzá.Amúgy tanulni ide megyek szerény városomba.
2013. ápr. 3. 07:18
10/11 anonim válasza:
Szóval azért kell laptop, mert egy olvasni nem tudó kisgyereket hagytok a gép elé ülni garázdálkodni? Gratulálok
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!