Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » HD 7970 OC gyenge lenne?...

HD 7970 OC gyenge lenne? Többi lent.

Figyelt kérdés
Ha a Catalyst-be beállítok olyanokat h : vonalsimítási szint 24X EQ-edge detect és 16X anizotróp szűrés és max tesztellációs szint 64X -es akkor miért akadnak a játékok 1920X1080p-be és maxon? valaki leírná a megfelelő beállításokat? így nagyon fain a game meg a víz stb DE akad (kivéve a far cry 3)

2013. ápr. 2. 01:10
 1/8 anonim ***** válasza:
Azért akad mert ennyire képes a 7970.Mit vártál?Hogy lehozza a csillagokat az égről?
2013. ápr. 2. 01:32
 2/8 A kérdező kommentje:
1:azt hiszem valamit el lehet várni egy csúcs vga-tól ami oc-s, 2: a lényeg hogy szerintetek mi lehet a megfelelő beállítás?
2013. ápr. 2. 01:38
 3/8 anonim ***** válasza:

Én azt ajánlom, hogy kapcsolj ki minden hülyeséget a Catalyst-ba, és csak a játékban lévpekt használd.A Catalystban lévők l*faszt se érnek.

Egyébként nekem is 7970 van, és szerintem is szar, hogy van olyan játék amit nem bír maxon ennyi pénzért...

2013. ápr. 2. 01:40
 4/8 anonim ***** válasza:

Egyébként elnézést a helyesírási hibákért, csak este van...

Inkább irj privit.Segitek ott.

2013. ápr. 2. 01:42
 5/8 A kérdező kommentje:
de nekem nincs iylen gondom minden megy maxon, még extra HD packkal is csak ezekkel a beállításokkal van gond..
2013. ápr. 2. 01:53
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem kapcsold ki azokat a beállításokat.
2013. ápr. 2. 08:49
 7/8 anonim ***** válasza:

"vonalsimítási szint 24X EQ-edge detect és 16X anizotróp szűrés és max tesztellációs szint 64X -es akkor miért akadnak a játékok 1920X1080p-be és maxon?"

Ezek nagyon leszívják a kártyát, rakd vissza alapra, és jó lesz minden!

2013. ápr. 2. 09:38
 8/8 A kérdező kommentje:
értem köszönöm a válaszokat, de köztes megoldás nincs? mármint szerintetek mi az a határ amikor szebb a kép de megy a game rendesen?
2013. ápr. 2. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!