Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Videokártyára hol lehet új...

Videokártyára hol lehet új ventillátort kapni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy jó öreg GeForce 6800GT kártyám, amin egyszer csak megállt a ventillátor. Szerencsére a kártyának nem lett baja, mert időben észrevettem (Hallani lehetett mikor forgott, mert nagyon zajos volt a kopás miatt)

Szóval honnan tudnék rá ventilátort venni? Borda nem kell, mert a gyárival teljesen elégedett vagyok minden tekintetben.

2013. ápr. 1. 23:38
 1/5 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni, hogy kb 4,5 - 4,8cm átmérő, és 1cm magasság kell. Vettem egy olcsó 350Ft-ost, de a lyukak túl közel (27mm) vannak egymáshoz, ráadásul zajos is (zsír új korában már surlódó hanggal forog...)
2013. ápr. 1. 23:43
 2/5 anonim ***** válasza:
Bármelyik számtech. boltban lehet ventilátort kapni többféle méretben,1-2000Ft.Szerintem szedd ki a hibásat és vidd el mintának,mert nem mindegy hogy hány vezetékes,vagy milyen a csatlakozója.
2013. ápr. 1. 23:46
 3/5 A kérdező kommentje:

Értem.

Sajnos 2000 Ft ventilátorért már elég sok pénz, tekintve hogy egy 6800GT-ről van szó. A csatlakozót amúgy megismerem, és 2 vezetékes.

2013. ápr. 1. 23:47
 4/5 anonim ***** válasza:

A 2000-ret csak maxra gondoltam a kis méretűek 1000 alatt vannak.

Amikor nekem kellett nem boltban szereztem hanem találtam 1 leégett szünetmentes tápot és abból vettem ki ventilátort és tettem rá a hűtőbordára.Azzal meg nem kell szerintem túl sokat foglalkozni a csavarok hajszál pontosan ugyanoda essenek,ha csak 2 darab fogja a 4-ből,vagy néhány millimétert eltolva lehet csak rátenni nem fog semmit zavarni a hűtésben.

2013. ápr. 2. 20:17
 5/5 A kérdező kommentje:

Oké köszi, de hol lehetne venni?

48mm átmérő kell, és a csavarlyukak 120°-onként vannak, egymás közepétől 39mm-re.

2013. ápr. 3. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!