Videokártyára hol lehet új ventillátort kapni?
Sziasztok!
Van egy jó öreg GeForce 6800GT kártyám, amin egyszer csak megállt a ventillátor. Szerencsére a kártyának nem lett baja, mert időben észrevettem (Hallani lehetett mikor forgott, mert nagyon zajos volt a kopás miatt)
Szóval honnan tudnék rá ventilátort venni? Borda nem kell, mert a gyárival teljesen elégedett vagyok minden tekintetben.
Értem.
Sajnos 2000 Ft ventilátorért már elég sok pénz, tekintve hogy egy 6800GT-ről van szó. A csatlakozót amúgy megismerem, és 2 vezetékes.
A 2000-ret csak maxra gondoltam a kis méretűek 1000 alatt vannak.
Amikor nekem kellett nem boltban szereztem hanem találtam 1 leégett szünetmentes tápot és abból vettem ki ventilátort és tettem rá a hűtőbordára.Azzal meg nem kell szerintem túl sokat foglalkozni a csavarok hajszál pontosan ugyanoda essenek,ha csak 2 darab fogja a 4-ből,vagy néhány millimétert eltolva lehet csak rátenni nem fog semmit zavarni a hűtésben.
Oké köszi, de hol lehetne venni?
48mm átmérő kell, és a csavarlyukak 120°-onként vannak, egymás közepétől 39mm-re.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!